Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU suspendă ajutoare umanitare în Sudanul de Sud

Publicat:

pentru Migratie (OIM) a anuntat marti ca este nevoita sa suspende activitatile umanitare in zona orasului din Sudanul de Sud, din cauza ciocnirilor violente de la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza Xinhua.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 1.200 de camioane cu ajutoare umanitare au intrat in Fasia Gaza in ultimele trei zile

03:01, 10.04.2024 - Peste 1.200 de camioane cu ajutoare umanitare au intrat in Fasia Gaza in ultimele trei zile, dintre care 468 marti, cel mai mare numar de la inceputul razboiului dintre Israel si Hamas, a declarat armata israeliana, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Șeful ONU avertizeaza ca masurile luate pentru trimiterea de ajutoare umanitare in Fașia Gaza sunt insuficiente

07:45, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere.

Portul promis de Biden in Fașia Gaza pentru livrarea de ajutoare umanitare ar putea fi gata in aprilie

20:20, 28.03.2024 - Un port temporar anuntat de Statele Unite pe coasta Fasiei Gaza devastata de razboi pentru a oferi ajutor suplimentar civililor ar putea fi operational in aprilie, a declarat joi presedintele cipriot, Nikos Christodoulides, citand o delegatie americana, relateaza dpa, citata de Agerpres.

MApN:Fortele Aeriene Romane transporta ajutoare umanitare catre Regatul Hasemit al Iordaniei

14:25, 14.03.2024 - Nr. 5914 martie 2024 Fortele Aeriene Romane transporta ajutoare umanitare catre Regatul Hasemit al Iordaniei O aeronava C 27 J Spartan a Fortelor Aeriene Romane a decolat joi, 14 martie, din Baza 90 Transport Aerian, cu destinatia Amman, pentru a transporta echipamente si materiale medicale necesare…

SUA construiesc un port pe coasta Fașiei Gaza pentru livrarea masiva de ajutoare umanitare

09:21, 08.03.2024 - SUA vor un port in Gaza pentru livrarea masiva de ajutoare umanitare. Planurile SUA de a construi un port pe coasta Gaza vor fi realizate in coordonare cu Israelul, a declarat un oficial israelian.

Biden va ordona armatei americane sa construiasca un port in Fașia Gaza pentru livrarea de ajutoare umanitare

20:15, 07.03.2024 - Presedintele american Joe Biden va anunta joi, in Congres, ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat, potrivit unor inalti responsabili americani, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Ce a vazut o echipa ONU la spitalul al-Shifa din Gaza: detaliul dezvaluie ce s-a intamplat in timpul distribuirii de ajutoare umanitare

07:16, 02.03.2024 - O echipa ONU care a vizitat vineri spitalul al-Shifa din Gaza, care a primit zeci de persoane ranite dupa tragedia care a facut peste 110 morti in timpul unei distribuiri de ajutoare umanitare, a vazut "un numar mare de rani prin impuscare", a declarat purtatorul de cuvant al secretarului general al…

SUA vor lansa ajutoare umanitare din avioane pentru populatia din Fasia Gaza

23:05, 01.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a declarat vineri ca Statele Unite vor participa impreuna cu tari partenere, „in urmatoarele zile”, la lansari aeriene de ajutoare umanitare in Fasia Gaza, asediata de armata israeliana, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?