Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU suspendă ajutoare umanitare în Sudanul de Sud

Publicat:

pentru Migratie (OIM) a anuntat marti ca este nevoita sa suspende activitatile umanitare in zona orasului din Sudanul de Sud, din cauza ciocnirilor violente de la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza Xinhua.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 1.200 de camioane cu ajutoare umanitare au intrat in Fasia Gaza in ultimele trei zile

03:01, 10.04.2024 - Peste 1.200 de camioane cu ajutoare umanitare au intrat in Fasia Gaza in ultimele trei zile, dintre care 468 marti, cel mai mare numar de la inceputul razboiului dintre Israel si Hamas, a declarat armata israeliana, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Portul promis de Biden in Fașia Gaza pentru livrarea de ajutoare umanitare ar putea fi gata in aprilie

20:20, 28.03.2024 - Un port temporar anuntat de Statele Unite pe coasta Fasiei Gaza devastata de razboi pentru a oferi ajutor suplimentar civililor ar putea fi operational in aprilie, a declarat joi presedintele cipriot, Nikos Christodoulides, citand o delegatie americana, relateaza dpa, citata de Agerpres.

SUA „vor continua” sa lanseze ajutoare umanitare din avioane in Fasia Gaza, deși Hamas cere incetarea acestor operațiuni

09:00, 27.03.2024 - Statele Unite „vor continua” sa parasuteze ajutor umanitar in Fasia Gaza, a afirmat marti un purtator de cuvant al Consiliului de Securitate Nationala al Casei Albe, in timp ce Hamas solicita incetarea acestor operatiuni dupa mai multe cazuri de inec si busculade mortale, noteaza AFP, potrivit Agerpres. 

Primele ajutoare umanitare pentru Gaza: 200 de tone de alimente au fost descarcate pe țarm

05:35, 17.03.2024 - Prima nava care a remorcat o barja de ajutoare umanitare catre Gaza a descarcat proviziile pe țarm. Nava spaniola Open Arms a plecat din Cipru marți cu 200 de tone de alimente de care este nevoie disperata in Gaza, despre care ONU spune ca este in pragul foametei, informeaza BBC, preluata de news.ro.…

Razboi in Gaza, ziua 157. O nava cu ajutoare umanitare, blocata in Cipru. Razboiul nu a fost oprit inainte de Ramadan

09:00, 11.03.2024 - O nava cu ajutoare umanitare, care trebuia sa plece duminica spre Gaza, este inca ancorata in Cipru, luni dimineața, potrivit BBC. O organizație caritabila care conduce misiunea a declarat pentru BBC ca este „o situație care evolueaza rapid și fluid”, dar spera ca nava, Open Arms, va pleca in curand.…

SUA vor lansa ajutoare umanitare din avioane pentru populatia din Fasia Gaza

23:05, 01.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a declarat vineri ca Statele Unite vor participa impreuna cu tari partenere, „in urmatoarele zile”, la lansari aeriene de ajutoare umanitare in Fasia Gaza, asediata de armata israeliana, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Iordania a lansat ajutoare umanitare din avioane pentru populatia din Fasia Gaza

23:55, 26.02.2024 - Armata iordaniana a declarat luni ca a efectuat o serie de lansari aeriene de ajutoare umanitare, alimente si alte provizii „direct catre populatia palestiniana” din Fasia Gaza asediata, inclusiv de catre un avion al armatei franceze, informeaza AFP.

Biden suspenda expulzarile palestinienilor care traiesc in SUA, „in lumina nevoilor umanitare” din Gaza

08:20, 15.02.2024 - Criticat de o parte a electoratului sau pentru politica sa de sprijin ferm pentru Israel, presedintele SUA, Joe Biden, a decis sa suspende timp de 18 luni expulzarile palestinienilor care traiesc in Statele Unite.


Ce parere ai despre aceasta stire?