Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MODA Nașterea Legendei Denim – Blugii își fac Debutul în Moda Globală

Publicat:
MODA Nașterea Legendei Denim – Blugii își fac Debutul în Moda Globală

In ziua de 20 mai 1873, , un comerciant de țesaturi din , și , un croitor originar din Letonia, au primit brevetul pentru o inovație in lumea modei - blugii. The post MODA Nașterea Legendei Denim – Blugii iși fac Debutul in first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EVNEIMENT AȘTEPTAT LA SATU MARE Cursuri de prim ajutor aplicat la Școala Postliceala “Henri Coanda”

21:40, 21.03.2024 - Elevii de la Școala Postliceala sanitara Henri Coanda din municipiul Satu Mare au avut parte de un curs mult așteptat. Este vorba despre o intalnire in cadrul careia s-au pregatit intensiv pentru a putea efectua manevre de resuscitare cardio-pulmonara, in cazuri de urgența.  The post EVNEIMENT AȘTEPTAT…

HOTELIERI IN ROMANIA Sectorul hotelier, in redresare?

18:26, 20.03.2024 - Numarul de turisti romani care s-au cazat in structurile hoteliere din Romania a ajuns la aproape 7 milioane, in 2023... The post HOTELIERI IN ROMANIA Sectorul hotelier, in redresare? first appeared on Informatia Zilei .

ANTRENAMENT PENTRU SITUAȚII DE URGENȚA  Exercițiu de simulare a intervenției in caz de cutremur la Carei

11:01, 20.03.2024 - Rugam populația sa nu intre in panica, aceste tipuri de exerciții sunt periodice și au ca scop antrenarea și verificarea structurilor de raspuns in cazul producerii unui seism. The post ANTRENAMENT PENTRU SITUAȚII DE URGENȚA  Exercițiu de simulare a intervenției in caz de cutremur la Carei first appeared…

PENSIONARI IN ROMANIA Raportul dintre numarul de pensionari și cel al salariaților

16:45, 19.03.2024 - Valoarea pensiei medii in Romania a crescut cu 13,9% in trimestrul patru al anului trecut... The post PENSIONARI IN ROMANIA Raportul dintre numarul de pensionari și cel al salariaților first appeared on Informatia Zilei .

APARIȚIA ȚANȚARILOR Satmarenii semnaleaza aparitia primelor “roiuri” de tantari

11:01, 19.03.2024 - Vremea calda din zilele trecute a produs, cel putin asa se pare, un disconfort in casele unor satmareni. Primii tantari si-au facut simtita prezenta. The post APARIȚIA ȚANȚARILOR Satmarenii semnaleaza aparitia primelor “roiuri” de tantari first appeared on Informatia Zilei .

HANDBAL CSM București și Gloria Bistrița invingatoare in cupele europene la handbal

14:06, 18.03.2024 - CSM Bucuresti și-a asigurat practic calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins sambata,... The post HANDBAL CSM București și Gloria Bistrița invingatoare in cupele europene la handbal first appeared on Informatia Zilei .

DECIZIE CONTROVERSATA Biroul Electoral Central refuza Alianța Dreapta Unita

19:10, 17.03.2024 - Biroul Electoral Central a anuntat ca, in sedinta de duminica, a fost respins Protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta Dreapta Unita USR - PMP - Forta Dreptei. The post DECIZIE CONTROVERSATA Biroul Electoral Central refuza Alianța Dreapta Unita first appeared on Informatia Zilei .

LITERARA 158 de ani de la debutul lui Mihai Eminescu in revista „Familia” din Oradea

12:41, 24.02.2024 - La 158 de ani de la publicarea in revista „Familia” din Oradea, debutul lui Mihai Eminescu marcheaza un moment pivotal in literatura romana, consacrandu-l ca unul dintre cei mai influenți poeți. The post LITERARA 158 de ani de la debutul lui Mihai Eminescu in revista „Familia” din Oradea first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?