Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna l-a apărat pe Michael Jackson în fața acuzațiilor de pedofilie! Cântăreața le-a transmis un mesaj uluitor victimelor

Publicat:

Madonna l-a aparat pe in fața noilor acuzații de pedofilie ce i-au fost aduse postum și le-a transmis un mesaj uluitor presupuselor victime ale megastarului supranumit „Regele muzicii pop”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

15:15, 24.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primaria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmand totodata ca locul lui Piedone este la Sectorul 5.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Romania nu tace in fața masacrului din Moscova / Mesajul transmis de MAE

14:50, 23.03.2024 - Romania condamna ferm orice forma de terorism și toate atacurile impotriva civililor, este mesajul postat de Ministerul Afacerilor Externe pe X. „Romania condamna ferm orice forma de terorism și toate atacurile impotriva civililor. Condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist de la Crocus…

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .

Președintele SUA și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”

23:35, 12.02.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”. Biden a devenit activ pe rețeaua de socializare deși aplicația a fost interzisa pe majoritatea dispozitivelor guvernamentale SUA din motive de securitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?