Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jigodia infectă și senilă…

Publicat:

…continua sa infesteze spațiul virtual, singurul loc de unde inca poate arunca cu venin printre dinții ranjiți. A ramas așa schimonosit de cand visa sa revina pe o funcție in CEO și și-a luat-o peste bot. Pentru activitatea extraordinara desfașurata in trecut, minerii și energeticienii i-au mulțumit cu flegme in freza, așa ca niciunul dintre directorii companiei nu a riscat sa-l readuca pe securistul senil și narcisist in sistem. Pe bune, dupa cum scrie despre sine, cred ca jigodia se gandește sa-și scoata doua coaste ca sa-și poata face singur cate o felație, dimineața, la pranz și seara.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Cateaua lui Ceausescu, vedeta pe Facebook

12:05, 16.04.2024 - Comedie pe Facebook. Protestatarul Marian Ceausescu a prezentat cațeaua despre care spune ca l-a muscat pe Dumitru Dragomir.  Clipul video a fost publicat dupa ce fostul sef al LPF l-a porcait zilele trecute la TV pe protestatar. Ceausescu a insotit imaginile cu un mesaj – Cațeaua Stela! Este acuzata…

Cum poate gripa sa provoace un atac de cord sau un AVC. Medic: „Poate infecta direct celulele inimii”

10:50, 28.02.2024 - In timp ce majoritatea oamenilor știu ca virusul gripal poate duce la alte complicații de sanatate, cum ar fi pneumonia, bronșita și infecția bacteriana a plamanilor, cercetari recente arata ca gripa - o boala respiratorie comuna și contagioasa- poate crește riscul de atac de cord și de AVC.

Zanzibar, vacanta de vis in care te poti infecta cu MALARIE de la o intepatura de tantar / 11 cazuri in 3 luni. 4 in stare grava

08:35, 31.01.2024 - Multi turisti nu sunt informati cu privire la pericolele cu care s-ar putea confrunta odata ce calatoresc in tari exotice. O banala muscatura de tantar este modul in care te poti infecta cu malarie. 

Cuvinte cheie:

infecta senila jigodia

Ce parere ai despre aceasta stire?