Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israel: Deschiderea secţiilor de votare pentru alegerile legislative

Publicat:

Sectiile de votare s-au deschis la ora locala 07:00 (04:00 GMT) si urmeaza sa se inchida la 22:00 (19:00 GMT) pentru acest scrutin care se anunta sa fie puternic disputat, conform ultimelor sondaje difuzate de canalele de televiziune israeliene.

Aproximativ 6,4 milioane de persoane sunt eligibile sa voteze pentru cei 120 de membri ai Knesset-ului la Ierusalim. Exista 10.700 de sectii de votare in 4.000 de zone din toata tara, noteaza dpa.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu anunța ca Rep. Moldova va raspunde Kremlinului pentru deschiderea ilegala a secțiilor de votare in Transnistria

15:30, 18.03.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, declara ca Guvernul va raspunde in perioada urmatoare Kremlinului care a deschis ilegal secții de votare in Transnistria in timpul alegerilor prezidențiale ruse, dar fara a oferi detalii.

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.

Un nou scandal privind alegerile: componența secțiilor de votare

18:40, 10.03.2024 - Guvernul a schimbat in ordonanța de urgența (OUG) privind organizarea alegerilor din 9 iunie modul de reprezentare al partidelor in secțiile de votare, ceea ce ar duce la scoaterea oamenilor PMP, partid care pe vechea legislație avea dreptul la membri.

Cioloș cauta oameni pe Bestjobs pentru alegerile din iunie

21:45, 11.02.2024 - Partidul REPER, condus de Dacian Cioloș, cauta oameni dedicați pentru a asigura buna desfașurare a procesului de votare in cadrul alegerilor europarlamentare programate pentru 9 iunie. Anunțul de recrutare a fost facut public pe platforma de recrutare Bestjobs și invita cetațenii entuziaști și angajați…

Moldova intenționeaza sa impiedice deschiderea secțiilor de votare in Transnistria pentru alegerile prezidențiale din Rusia

00:15, 02.02.2024 - Președintele Parlamentului și șeful Partidului Acțiune și Solidaritate de guvernamant, Igor Grosu, a spus ca autoritațile republicane ar putea interzice votul pe teritoriul Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Popșoi a spus daca in R.Moldova vor fi deschise secții de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia

08:41, 30.01.2024 - Autoritațile de la Chișinau inca nu au decis daca vor aproba deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia, dar conform tratatelor internaționale, o secție poate fi deschisa la Ambasada Moscovei la Chișinau, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?