Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldova intenționează să împiedice deschiderea secțiilor de votare în Transnistria pentru alegerile prezidențiale din Rusia

Publicat:

Președintele Parlamentului și șeful Partidului Acțiune și Solidaritate de guvernamant, , a spus ca autoritațile republicane ar putea interzice votul pe teritoriul la Chișinau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele Parlamentului moldovean indeamna toate partidele sa promoveze aderarea Rep. Moldova la UE

16:25, 19.04.2024 - Proiectul privind desfașurarea referendumului republican constituțional pe tema aderarii la UE a fost inregistrat in Parlament, a anunțat Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate și al Legislativului de la Chișinau, indemnand partidele sa promoveze aderarea țarii la Uniune.

Diplomat rus, expulzat din Moldova din cauza secțiilor de votare deschise in Transnistria

12:05, 19.03.2024 - Republica Moldova a expulzat un diplomat rus in urma deschiderii secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia in regiunea separatista Transnistria, potrivit Mediafax. Anunțul privind expulzarea diplomatului rus a fost facut marți de catre Ministerul de Externe de la Chișinau, dupa…

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.

Regiunea separatista Transnistria va deschide șase secții de votare la alegerile prezidențiale din Rusia

15:10, 11.03.2024 - Pe teritoriul regiunii separatiste Transnistria vor fi deschise șase secții de votare in timpul alegerilor prezidențiale din Rusia, jumatate dintre ele fiind in orașul Tiraspol, potrivit presei locale.

Președintele Parlamentului de la Chișinau face apel la calm: Se incearca isterizarea societații in jurul așa-numitului eveniment de la Tiraspol

22:00, 26.02.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, declara ca nu exista niciun pericol privind escaladarea situației in Transnistria, indemnand oamenii sa fie calmi, apelul fiind facut in contextul in care in spațiul public au fost lansate informații potrivit carora Tiraspolul va cere alipirea la Rusia.

Popșoi a spus daca in R.Moldova vor fi deschise secții de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia

08:41, 30.01.2024 - Autoritațile de la Chișinau inca nu au decis daca vor aproba deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia, dar conform tratatelor internaționale, o secție poate fi deschisa la Ambasada Moscovei la Chișinau, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?