Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Sandu anunță că Rep. Moldova va răspunde Kremlinului pentru deschiderea ilegală a secțiilor de votare în Transnistria

Publicat:

Președinta Republicii Moldova, , declara ca Guvernul va raspunde in perioada urmatoare Kremlinului care a deschis ilegal secții de votare in Transnistria in timpul alegerilor prezidențiale ruse, dar fara a oferi detalii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Republica Moldova au expulzat un diplomat rus

17:05, 19.03.2024 - Diplomatul a fost expulzat pentru ca a organizat deschiderea de sectii de votare ilegale in regiunea separatista a Transnistriei pentru alegerile prezidentiale din Rusia. Guvernul de la Chișinau a luat aceasta decizie in semn de protest fața de deschiderea a șase secții de votare in Transnistria in…

(video) Guvernul va raspunde Rusiei, dupa ce și-a deschis secții de votare in Transnistria. Sandu: O lipsa de respect

12:36, 18.03.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu o reacție, dupa ce Rusia a organizat alegeri prezidențiale in regiunea transnistreana. Astfel, președinta a menționat ca este „o lipsa de respect” fața de Republica Moldova. Totodata, „acțiunea de raspuns va fi anunțata de Guvern”.

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Romania condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din Moldova, Georgia și Ucraina | Alegeri Rusia 2024

20:21, 16.03.2024 - Alegeri Rusia 2024. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din regiunea transnistreana a Republicii Moldova și in regiuni din Georgia, precum și in teritoriile ocupate din Ucraina.

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.

Un nou scandal privind alegerile: componența secțiilor de votare

18:40, 10.03.2024 - Guvernul a schimbat in ordonanța de urgența (OUG) privind organizarea alegerilor din 9 iunie modul de reprezentare al partidelor in secțiile de votare, ceea ce ar duce la scoaterea oamenilor PMP, partid care pe vechea legislație avea dreptul la membri.

Moldova intenționeaza sa impiedice deschiderea secțiilor de votare in Transnistria pentru alegerile prezidențiale din Rusia

00:15, 02.02.2024 - Președintele Parlamentului și șeful Partidului Acțiune și Solidaritate de guvernamant, Igor Grosu, a spus ca autoritațile republicane ar putea interzice votul pe teritoriul Ambasadei Rusiei la Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?