Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Ghenea, imagini CONTROVERSATE postate pe Facebook. Fanii se întreabă dacă vedeta este BEATĂ

Publicat:

Cu toate acestea, ultima imagine pare sa nu fi avut impactul scontant, fanii tinerei intrebandu-se daca Madalina este beata. In timp ce restul fotografiilor au mii de like-uri, ultima poza postata de Ghenea din vacanta nu a fost asa de apreciata de cei care ii urmareasc profilul. 

Astfel, cu toate ca ea a scris in descrierea fotografiei ca se relaxeaza, fanii sunt de parere ca frumosul model ar putea sa fi consumat mai mult alcool decat trebuia.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Noi imagini cu cascadoriile de la Auchan

10:30, 08.03.2024 - Parcarea de la Auchan din Bacau continua sa fie locul unor spectacole neașteptate, iar ultimul videoclip postat pe grupul de Facebook “Judetul Bacau, Bun si Rau” a captat atenția comunitații online. De data aceasta, un tanar indrazneț a reușit sa aduca un strop de aventura in mediul urban, inspirat,…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Irina Fodor a postat primele imagini din culisele noului sezon „Chefi la cutite”

00:05, 08.02.2024 - Vedeta de la Antena 1 Irina Fodor a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea „Chefi la cuțite” este pe cale sa inceapa, dar a dezvaluit si cateva detalii din culise. Fanii acestei emisiuni asteapta cu sufletul la gura sa vada cum se vor descurca noii jurati ai show-ului, ce va avea premiera,…

Rapid reacționeaza dupa ce Dorinel Munteanu i-a catalogat „bronzați” pe fanii giuleșteni

11:41, 04.02.2024 - Dorinel Munteanu a avut un derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului, dupa infrangerea din etapa 24-a SuperLigii, iar gruparea giuleșteana i-a raspuns antrenorului echipei Oțelul Galați printr-un comunicat postat pe Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?