Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(FOTO) Un tir a aterizat pe calea ferată. Traficul feroviar este blocat de ore întregi

Publicat:

Tirul se deplasa dinspre Sibiu spre , iar pe raza comunei Caineni, la km 232+400, soferul a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil, vehiculul rasturnandu-se pe calea ferata. TIR- ul este incarcat, iar diferenta de nivel dintre sosea si calea ferata este de aproximativ doi metri. Conform primelor informatii, barrbatul care conducea TIR-ul s-ar fi aplecat sa ia un obiect cazut pe podea si a pierdut controlul autovehiculului. Soferul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traficul blocat pe DN2-E85, la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul a decedat

19:55, 27.04.2024 - Traficul este blocat, sambata, pe drumul national DN2 (E85), la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol, inmatriculata in Republica Moldova, s-a rasturnat pe carosabil, soferul fiind declarat decedat dupa ce a fost descarcerat, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea.

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe DN2, la Marașești: șoferul a murit, traficul este blocat

19:51, 27.04.2024 - Traficul este blocat, sambata, pe drumul national DN2 (E85), la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol inmatriculata in Republica Moldova s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul a fost declarat decedat dupa ce a fost descarcerat, informeaza ISU Vrancea.

Cluj: Un autocamion a ramas blocat pe o trecere peste calea ferata. Traficul feroviar a fost oprit in zona

16:20, 21.04.2024 - Un autocamion a ramas blocat pe trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada Fabricilor din Baciu. Pentru a inlatura ansamblul de vehicule, blocat pe liniile de tren, a fost necesara intevenția pompierilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.Pentru a evita orice posibilitate a producerii unui…

VIDEO. Tragedie evitata la limita. O mașina de pompieri taie calea trenului

12:05, 10.04.2024 - Tragedie evitata la limita pe calea ferata. Un pompier care conducea o autospeciala a fost la un pas sa fie lovit de tren. Acum, șoferul este cercetat disciplinar.  Un barbat a filmat momentul in care șoferul autospecialei forțeaza calea ferata și trece la limita prin fața trenului care venea. Șoferul…

(video) Scandal in trafic, la Circ: Șoferul mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

18:46, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Șoferul care l-a omorat pe Radu, polițistul din Sibiu care dirija traficul, a fugit din Romania! Chiar el a facut anunțul: „Am fost amenințat”

15:11, 01.03.2024 - In urma tragicului accident rutier din Cisnadie, județul Sibiu, in care polițistul local Radu și-a pierdut viața, șoferul responsabil pentru tragedie a luat o decizie neașteptata. Barbatul a anunțat ca a fugit din Romania, invocand motive legate de presiunea psihica și amenințarile primite.

O bariera de trecere la nivel cu calea ferata pune in pericol siguranța șoferilor clujeni!

13:25, 16.02.2024 - Șoferii clujeni reclama faptul ca o bariera „semnalizata pe dos” le pune in pericol viața atunci cand tranziteaza zona. Este vorba despre o bariera amplasata la nivel cu calea ferata din Gherla, unde trenurile trec printre mașini. La trecerea la nivel cu calea ferata de la ieșire din Gherla spre Mintiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?