Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta legendă a naţionalei de fotbal Emeric Dembroschi şi Elena Kovacs au împărţit mingi originale

Publicat:

Alaturi de , CEO al firmei si singura femeie din industria auto romaneasca cu o experienta profesionala in managementul auto de peste 20 de ani, a fost gazda unei conferinte de presa. El le-a vorbit celor prezenti despre din Mexic din 1970, cand a reusit performanta de a inscrie un gol impotriva Braziliei, in timp ce a aratat, in stilul sau, pasiunea pe care nemtii o au atat pentru fotbal, dar mai ales pentru automobiism, ei fiind creatorii unora dintre cele mai exigente si cautate masini din lume. 

„Pe fondul performantei…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baraj s-a rupt in Brazilia, deja afectata de inundații masive. 30 de morți dupa ce un val de doi metri a acoperit casele

11:16, 03.05.2024 - Barajul de la o hidrocentrala din sudul Braziliei s-a rupt in cauza inundațiilor masive provocate de ploile torențiale din ultimele zile. Peste 30 de persoane au murit, iar alte 60 de persoane sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, potrivit BBC.

Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au remizat in primul meci al etapei a 28-a campionatului de fotbal al Germaniei

13:15, 06.04.2024 - Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au remizat vineri seara, 1-1, in primul meci al etapei a 28-a campionatului de fotbal al Germaniei, informeaza AFP, citat de Agerpres.Bremen, care a jucat in deplasare, a deschis scorul prin Milos Veljkovic (min.

Florentino Perez, cerința speciala » S-a dus la vestiar și i-a luat tricoul, dupa Spania - Brazilia

11:20, 28.03.2024 - Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, incheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerința speciala pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal. Perez a vrut sa mearga in vestiarul naționalei Braziliei…

Germania introduce controale la granițe in timpul Euro 2024

11:45, 26.03.2024 - Ministrul de Interne german, Nancy Faeser, a anunțat marți ca vor fi instituite temporar controale la toate granițele Germaniei pe durata Campionatului European de Fotbal care va avea loc in aceasta vara.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

VIDEO ​​Faza zilei: Tragerile de timp, duse la nivel de arta in campionatul Braziliei

13:26, 04.03.2024 - Fluminense a primit duminica seara vizita celor de la Botafogo, in etapa cu numarul 11 a primei ligi din Brazilia, iar oaspeții au caștigat cu scorul de 4-2. Faza serii s-a petrecut insa in finalul jocului.

Criza de zahar crește prețul alimentului

18:30, 14.02.2024 - Criza de zahar crește prețul alimentului. Preturile la zahar brut sunt asteptate sa inregistreze un salt anual de aproape 20% in 2024, pe masura ce piata mondiala va ajunge intr-o situatie de deficit in urmatorul sezon, arata un sondaj Reuters in randul a 12 traderi si analisti. Livra (0,4536 kilograme)…


Ce parere ai despre aceasta stire?