Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Europa se încălzește de două ori mai repede decât alte continente. Ce e de făcut

Publicat:
Europa se încălzește de două ori mai repede decât alte continente. Ce e de făcut

in Romania a anunțat, zilele trecute, ca Europa se incalzește de doua ori mai repede decat alte continente, lucru care inseamna ingrijorare in randul oficialilor europeni. Pe langa reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, autoritațile europene spun ca trebuie sa ne pregatim pentru consecințele schimbarilor climatice și sa ne adaptam. „Recent, Comisia a propus modalitați de consolidare a rezilienței la schimbarile climatice și de protejare a cetațenilor și a prosperitații, prin o mai buna guvernare, instrumente mai bune pentru responsabilizarea responsabililor cu gestionarea

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol si foto: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eugen Tomac face anunțul. Romania mai are o șansa. UE va vota din nou pentru Schengen

16:05, 24.04.2024 - „Tocmai am votat in Parlamentul European acordul interinstituțional privind revizuirea Codului Frontierelor Schengen, un pas hotarator spre intarirea granițelor noastre. Schimbarile propuse raspund ferm la problema migrației ilegale, a amenințarilor de securitate și crizelor de sanatate și au ca scop…

Romania primește un flux vital de oxigen economic din partea Europei: ce schema de ajutor de Stat va fi reintrodusa

15:00, 09.04.2024 - Romania se afla in fața unei provocari economice fara precedent, iar Comisia Europeana a raspuns cu o masura vitala de susținere. Aproband reintroducerea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 2,5 miliarde de euro, echivalentul a 12,5 miliarde de lei, Europa acorda o gura uriașa de oxigen economiei…

Crește numarul de șefi in instituțiile publice: Boloș a dat unda verde

21:25, 28.03.2024 - Recent, ministrul Marcel Boloș a anunțat o decizie controversata referitoare la creșterea numarului de posturi de conducere in instituțiile publice de la 8% la 10%. Declarațiile sale au starnit un val de critici și neliniști printre cetațeni. Dar și in mediul politic. Deducem de aici ca instituțiile…

Deputat Cristina Burciu: Gestionarea fondurilor europene nerambursabile aferente Politicii de coeziune, eficientizata prin simplificare și digitalizare

17:35, 26.03.2024 - Politica de coeziune se remarca drept una dintre cele mai importante și complexe politici din cadrul Uniunii Europene, avand ca obiectiv principal reducerea disparitaților economice, sociale și teritoriale intre diferitele regiuni ale statelor membre. Toate cele 16 programe ulterioare din cadrul Acordului…

UE a hotarat data de la care se interzic sobele pe lemne in Romania

07:40, 24.03.2024 - Uniunea Europeana impune schimbari majore in modalitațile de incalzire din Romania: sfarșitul sobelor tradiționale pe lemne La cererea Uniunii Europene, Romania a angajat reforme drastice in sistemul sau de incalzire. Sobele tradiționale pe lemne, prezențe comune in multe locuințe romanești, vor fi…

Amenințare mortala: dengue și chikungunya ataca Europa, potrivit primului raport al UE despre schimbarile climatice

10:05, 11.03.2024 - Trebuie sa se schimbe agricultura. Dietele trebuie sa evolueze. Sudul Europei este in pericol. Și dezastrul se apropie, daca liderii UE nu acționeaza dupa alegerile din iunie. Primul raport al UE despre schimbarile climatice sugereaza teme grele pentru Europa. Oamenii de știința ne indeamna: acționați…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Comisia solicita Romaniei sa inchida și sa reabiliteze depozitele ilegale de deșeuri

15:35, 07.02.2024 - Comisia Europeana a decis sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru nerespectarea integrala a Directivei privind depozitele de deșeuri și a Directivei-cadru privind deșeurile. Directiva privind depozitele de deșeuri impune statelor membre sa ia masurile necesare pentru inchiderea și reabilitarea depozitelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?