Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere fără margini! Cristina Manea, tânăra mamă care a aflat ca suferă de cancer, după ce și-a adus pe lume fetița, s-a stins: "Sufletul meu frumos și scump, de ce ne-ai părăsit?"

Publicat:

, mamica de numai 23 de ani, s-a stins dupa ce a pierdut lupta cu boala, intr-o clinica din Turcia. Tanara a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer la cateva ore dupa ce a adus pe lume o fetița.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Durere fara margini la Susleni: Ana-Maria, tanara insarcinata gasita moarta la Telenești, petrecuta pe ultimul drum

15:46, 23.04.2024 - Lacrimi și durere fara margini la Susleni. Ana-Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, care a fost gasita moarta la Telenești, la 8 zile dupa dispariție, a fost petrecuta astazi pe ultimul drum in satul sau de baștina.

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer

11:25, 27.03.2024 - Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer Vestea trista ca Prințesa Kate sufera de cancer a declanșat un val de emoție și solidaritate in randul vedetelor internaționale. De la actori și muzicieni la personalitați din lumea televiziunii și a politicii, reacțiile lor au fost…

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Cum se obține in Romania tratament gratuit pentru cancer. Cazul unui pacient care sufera de o forma rara a bolii

13:50, 20.02.2024 - Romanii bolnavi de cancer dau, in continuare, in judecata statul și obțin compensarea integrala a tratamentelor pe care nu și le permit. Un pacient a avut caștig de cauza intr-un proces prin care a cerut un medicament ce costa peste 22.000 de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?