Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Documentul pe care Biserica l-ar vrea distrus: noi dovezi în cazul căsătoriei lui Iisus Hristos cu Maria Magdalena

Publicat:

Adevarul despre „Evanghelia nevestei lui Iisus” iese la suprafata an cu an. Controversata bucata de papirus sugereaza ca in Antichitate oamenii credeau ca Iisus ar fi fost casatorit cu , iar noile cercetari asupra papirusului prezinta o potentiala autenticitate a acestuia.

Dezbaterile asupra credibilitatii acestei evanghelii au inceput odata ce , profesoara la , a facut publica descoperirea acestuia in septembrie 2012. Scris in coptica, o limba egipteana, papirusul contine o expresie care spune „Iisus le-a spus, sotia mea…”, iar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

Sarbatori cu cruce roșie in 2024

10:30, 11.03.2024 - Sarbatori cu cruce roșie in 2024 sunt acele sarbatori importante carora biserica le dedica slujbe speciale și rugaciuni. Vezi care sunt sarbatorile cu cruce roșie in fiecare luna din 2024.Ce inseamna sarbatoare cu cruce roșieSarbatorile marcate cu cruce roșie in calendarul ortodox se refera la sarbatorile…

Cum vrea Kremlinul sa compromita referendumul pe tema aderarii in Republica Moldova ANALIZA

22:50, 10.03.2024 - Gagauzia, o regiune prorusa din Rep. Moldova, ar putea sa refuze sa deschida secții de votare la referendumul pe tema aderarii la UE, afirma experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”. Demersul ar avea loc la solicitarea Kremlinului, care va folosi Gagauzia pentru destabilizarea țarii vecine.

Exista viața dupa Cristina Neagu: marele caștig al naționalei de handbal in 2024 ANALIZA

08:05, 05.03.2024 - Dupa ani de zile in care am stat in Cristina Neagu, acum incepe o noua era la naționala. „Adevarul“ explica de ce trebuie sa ramanem, totuși, cu picioarele pe pamant dupa calificarea obținuta in weekend pentru Euro 2024.

Sarbatoare 23 februarie. Mari sfinți sunt cinstiți de credincioși. Zi importanta a ortodoxiei 

15:51, 24.02.2024 - OrtodoxeSf. Sfintit Mc. Policarp, episcopul Smirnei; Sf. GorgoniaGreco-catoliceSf. ep. m. Policarp al SmirneiRomano-catoliceSf. Policarp, ep. m.Sfantul Sfintit Mucenic Policarp este pomenit in calendarul crestin ortodox la 23 februarie.Sfantul Policarp "era prin nastere si crestere fiu al cetatii Efesului".…

Cat de mare e riscul ca Rusia sa ciunteasca Republica Moldova. O profesoara romanca din SUA explica la ce sa ne așteptam

08:55, 24.02.2024 - Tensiunile au reaparut in Republica Moldova, unde exista unele semnale ca Transnistria ar putea solicita Moscovei alipirea la Federația Rusa. „Adevarul” a apelat la analiza Veronicai Anghel, profesor de Științe Politice la Universitatea Johns Hopkins, din SUA, și expert in analiza de risc.

Cum vrea Maia Sandu sa țina Republica Moldova pe linia europeana ANALIZA

15:20, 08.02.2024 - Referendumul pe tema aderarii la UE care va fi unul constituțional vine sa asigure ireversibilitatea procesului de integrare europeana a Republicii Moldova, spun experții consultați de ,,Adevarul”. Iar organizarea plebiscitului in aceeași zi cu scrutinul prezidențial va crește prezența la urne.

Halep, incep emoțiile: cat poate dura așteptarea verdictului TAS dupa audierile de la Lausanne ANALIZA

07:16, 08.02.2024 - Audierile apelului de la TAS au inceput de ieri pentru Halep și se vor incheia maine, la pranz. Apoi, urmeaza calvarul așteptarii unui verdict. „Adevarul“ arata cum au stat lucrurile la acest capitol, in alte cazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?