Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, încep emoțiile: cât poate dura așteptarea verdictului TAS după audierile de la Lausanne ANALIZĂ

Publicat:

Audierile apelului de la TAS au inceput de ieri pentru Halep și se vor incheia maine, la pranz. Apoi, urmeaza calvarul așteptarii unui verdict. „Adevarul“ arata cum au stat lucrurile la acest capitol, in alte cazuri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep, revenire in Romania cu zambetul pe buze: „Adevarul a ieșit la suprafața”

10:00, 07.03.2024 - Fostul lider mondial a revenit pe meleagurile romanești, dupa perioada petrecuta in Dubai. Vizibil incantata de victoria obținuta in procesul desfașurat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, jucatoarea de tenis a aterizat in București in mijlocul nopții.

Simona Halep, schimbare de look! Cum arata acum, in așteptarea verdictului de la TAS

14:00, 28.02.2024 - In așteptarea verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Simona Halep (32 de ani) a recurs la o schimbare de look, vopsindu-se șaten inchis. In aceasta luna, intre 7 și 9 februarie, Simona Halep a avut parte de audierile la TAS in cazul de dopaj pentru care s-a ales cu o suspendare de 4 ani.…

"Coșmarul s-a incheiat! Binele și adevarul inving intotdeauna!" | Simona Halep anticipeaza un deznodamant fericit la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

14:25, 21.02.2024 - Simona Halep a postat pe contul sau de pe o rețea sociala un mesaj legat de audierea in fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, la mai bine de doua saptamani de la momentul respectiv.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Halep, dupa audierile de la TAS: Sunt increzatoare ca adevarul va iesi la iveala si ca se va demonstra ca nu m-am dopat

21:25, 09.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la finalul audierilor care au avut loc la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), ca este increzatoare ca adevarul va iesi la iveala si ca se va demonstra ca nu s-a dopat vreodata.

S-au incheiat audierile la TAS in cazul de dopaj al Simonei Halep:. „Am incredere ca adevarul va iesi la suprafata”

17:00, 09.02.2024 - Cele trei zile de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne in cazul de dopaj al Simonei Halep s-au incheiat. La iesirea din tribunal, dupa ultima zi de audieri, Halep a declarat ca este increzatoare ca adevarul va iesi la suprafata.

Simona Halep, dupa audierile de la TAS: Sunt increzatoare ca adevarul va iesi la iveala“

16:55, 09.02.2024 - Audierile in cazul Simona Halep s au incheiat astazi, 9 februarie 2024, in Elvetia, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dupa trei zile in care cei implicati si au prezentat pozitia.Dupa ce a iesit de la audieri, jucatoarea de tenis din Constanta a mentionat, printre altele:Nu se stie cand…

Halep, zdruncinata inaintea audierilor de la TAS: Simona, inconștienta sau cu un mare as in maneca? ANALIZA

07:17, 31.01.2024 - Peste o saptamana vor incepe la TAS audierile cazului de dopaj in care e implicata „Simo“. Iar decizia venita de la Lausanne, in dosarul Valieva, similar cu cel al jucatoarei de tenis, intarește ideea ca sportiva noastra are nevoie de un miracol ca sa-și reduca suspendarea de 4 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?