Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, zdruncinată înaintea audierilor de la TAS: Simona, inconștientă sau cu un mare as în mânecă? ANALIZĂ

Publicat:

Peste o saptamana vor incepe la TAS audierile cazului de dopaj in care e implicata „Simo“. Iar decizia venita de la Lausanne, in dosarul Valieva, similar cu cel al jucatoarei de tenis, intarește ideea ca sportiva noastra are nevoie de un miracol ca sa-și reduca suspendarea de 4 ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Halep, incep emoțiile: cat poate dura așteptarea verdictului TAS dupa audierile de la Lausanne ANALIZA

07:16, 08.02.2024 - Audierile apelului de la TAS au inceput de ieri pentru Halep și se vor incheia maine, la pranz. Apoi, urmeaza calvarul așteptarii unui verdict. „Adevarul“ arata cum au stat lucrurile la acest capitol, in alte cazuri.

Simona Halep a ajuns la Lausanne, unde incep audierile TAS. Nu va face declaratii pana la incheierea audierilor

18:15, 06.02.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) confirma faptul ca audierea in cadrul arbitrajului privind procedurile de arbitraj a Simonei Halep impotriva Agentiei Internationale pentru Integritate in Tenis (ITIA) va avea loc de miercuri pana vineri, la sediul TAS din Lausanne, Elvetia.

Inaintea audierilor de la TAS. Simona a trecut și pe la estetician

08:00, 05.02.2024 - Simona Halep este activa pe rețelele sociale. Am aflat despre cum se pregatește pe terenul de tenis ca sa nu iși piarda condiția fizica, ne spune și ce face pentru confortul sau psihic. Inaintea procesului  de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) , Simona și-a facut timp și a trecut…


Ce parere ai despre aceasta stire?