Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Digitalizarea reduce semnificativ birocrația!

Publicat:
Digitalizarea reduce semnificativ birocrația!

Peste un milion de romani s-au programat online pentru obținerea pașaportului pe HUB-ul MAI, la mai puțin de un an de la lansare. Prin aceasta platforma, s-a redus semnificativ timpul de așteptare pentru depunerea documentelor.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingrijorate de un atac, SUA au cerut ajutorul vecinilor Iranului pentru a reduce tensiunile cu Israelul

11:11, 11.04.2024 - Trimisul SUA pentru Orientul Mijlociu i-a sunat pe ministrii de Externe din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Qatar si Irak pentru a le cere sa transmita un mesaj Iranului prin care sa il indemne sa reduca tensiunile cu Israelul, in urma unui presupus atac aerian israelian asupra ambasadei Iranului…

Science Report: China iși schimba programul in cursa spațiala ● Marea Britanie a refuzat oferta UE de a se alatura cercetarii fuziunii nucleare ● O mega erupție vulcanica nu poate reduce semnificativ temperatura globala

16:45, 04.03.2024 - China iși schimba programul in cursa spațiala ● Marea Britanie a refuzat oferta UE de a se alatura cercetarii fuziunii nucleare ● O mega erupție vulcanica nu poate reduce semnificativ temperatura globala

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Simplificarea serviciilor publice, prin lansarea platformei Florești Digital. Primarul Bogdan Pivariu: „Reduce timpul de așteptare al cetațenilor și ofera acces facil la serviciile publice”.

16:56, 21.02.2024 - In comuna Florești a fost lansata platforma „Florești Digital”, prin care cetațenii pot plati taxe și impozite online, dar și depune documente pentru diverse activitați. Digitalizarea serviciilor publice va facilita interacțiunea dintre floreșteni și administrația publica locala.

Romanii fac des aceasta greșeala! Cum se pot reduce semnificativ prețurile facturilor de energie

17:10, 08.02.2024 - In cazul multor romani exista o greșeala care ii costa scump fara ca macar sa realizeze acest lucru. Iata care este trucul care te poate ajuta sa economisești banii pe care in mod normal i-ai fi platit la factura de energie.

Comasarea alegerilor din Romania in context european. Proiect asumat cu patru luni inainte de scrutinele electorale, care va bulversa alegatorii. „Nu va reduce consturile și va genera confuzie”.

16:20, 08.02.2024 - Inițiativa de comasare a alegerilor, promovata de PSD-PNL, nu va conduce la reudcerea costurilor și va crea confuzie printre alegatori. In contextul alegerilor din blocul comunitar, Romania iși adapteaza legislația din scurt, cu patru luni inainte de scrutinele electorale.

Ursula von der Leyen promite ca UE va 'reduce birocrația' in politica agricola comuna

19:15, 01.02.2024 - Comisia Europeana va pregati o propunere pentru 'a reduce povara administrativa' care apasa asupra agricultorilor, a anuntat joi presedinta executivului UE, Ursula von der Leyen, pentru a incerca sa raspunda furiei din sector, transmite AFP.'Vom lucra impreuna cu presedintia belgiana (a Consiliului…

Iohannis, despre perchezițiile la un greu al PNL: Nu cred ca afecteaza semnificativ imaginea Coaliției

11:06, 01.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, joi, ca procurorii DNA trebuie sa cerceteze și politicienii, cum este și cazul lui Iulian Dumitrescu, fiind de parere ca nu e afectata imaginea Coaliției de perchezițiile care au loc la prim-vicepreședintele PNL.


Ce parere ai despre aceasta stire?