Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP, despre înfrângerea suferită de Halep: “În mod evident a fost o prefăcătorie”

Publicat:

Dupa o pauza destul de lunga, meciul s-a echilibrat si a fost castigat de Mertens. "Meciul s-a intors in urma unui truc al lui Mertens. Mertens a cerut pauza de vestiar, in mod evident a fost o prefacatorie", a explicat la Digi24 jurnalistul . „Ma ingrijoreaza cel mai tare nu ca a pierdut Simona, ci ca in ultimele 3, 4 game-uri, Simona a dat semne clare de probleme fizice pe piciorul stang si asta sper sa nu fie l (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Halep, incapațanarea costa: cum platește Simona prețul dupa ce l-a ignorat pe Ion Țiriac

08:35, 23.04.2024 - Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a ignorat sfatul lui Țiriac (84 de ani), fost jucator și manager de nivel inalt, in privința gestionarii revenirii pe teren. Din pacate, constanțeanca a luat o decizie foarte proasta.

FRF, gest neașteptat dupa accidentarea grava suferita de Luca Mihai in meciul dintre Dinamo și Poli Iași

13:50, 15.04.2024 - Duelul din etapa cu numarul 4 a play-out-ului SuperLigii Romaniei, dintre Dinamo și Poli Iași (1-0), a fost umbrit de accidentarea grava a fotbalistului Luca Mihai, care a fost transportat de urgența la spital dupa ce a fost lovit de Josue Homawoo.

Columbia - Romania 2-0 (PAUZA). Meciul se vede liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

22:30, 26.03.2024 - Romania intalnește Columbia in cel de-al doilea meci amical din acest an, care se va disputa marți, 26 martie, de la 21:30. Partida va avea loc la Madrid și va fi LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO in AntenaPLAY.

Bogdan Andone acuza jocuri de culise, dupa infrangerea cu U Cluj: „Suntem pe ultimul loc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim ciupiți mereu”

19:55, 15.03.2024 - Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoșani considera ca echipa lui a fost dezavantajata in meciul cu U Cluj, scor 0-3, din prima runda a play-out-ului Superligii. Bogdan Andone este de parere ca meciul a fost echilibrat, mai ales in prima repriza, iar echipa lui putea pleca neinvinsa de la Cluj. Andone…

FC Argeș Basketball: Nu avem pauza la baschet. Ia-ți bilet la meciul de sambata, cu Corona Brașov

17:40, 12.03.2024 - FC Argeș Basketball ne bucura pe zi ce trece. Pe langa rezultatele deosebite obținute pana in acest moment, formația alb-violeta a reușit un record de audiența in ceea ce privește prezența la meciurile de baschet in Pitești. Duminica, echipa piteșteana a invins Rapidul in fața a peste 3.700 suporteri.…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?