Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de 2 ani gasit de jandarmi in timp ce umbla descult pe liniile de tramvai, la Timisoara

Publicat:

O patrula a jandarmilor timișoreni a gasit, vineri dimineața, un copil de aproximativ 2 ani care hoinarea singur pe liniile de tramvai de pe strada din Timișoara. Micuțul era desculț și era imbracat numai intr-o pijama.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de doi ani a murit, dupa ce a inghițit mai multe bile magnetice. Medicii nu și-au dat seama ce avea micuțul

13:05, 18.04.2024 - O tragedie cutremuratoare a lovit o familie din Dej, stabilita in Germania, dupa ce un copil de doi ani și-a pierdut viața, in urma inghițirii mai multor bile magnetice. Medicii nu au reușit sa stabileasca ce anume suferea micuțul.

Copil de trei ani gasit singur pe strada, in fata unui magazin din Gaesti. Cum a reușit micuțul sa plece din casa

23:25, 14.04.2024 - Un barbat a gasit un copil de trei ani singur, pe strada, in fata unui magazin din orasul dambovitean Gaesti, si a anuntat Politia, care l-a dus mamei, informeaza, duminica, IPJ Dambovita.

Un copil de 4 ani, in reanimare, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din Dubasari: Cum s-ar fi produs nenorocirea

14:35, 10.04.2024 - Un copil de 4 ani se afla in reanimare, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din orașul Dubasari. Micuțul a fost gasit in iarba, de o femeie care a alertat ambulanța. Nenorocirea s-ar fi produs ieri, 9 aprilie, in timp ce baiețelul a fost lasat singur acasa.

Panica la Dorohoi! Un copil de un an a ramas blocat in mașina, dupa ce mama l-a lasat singur pentru puțin timp

15:10, 03.04.2024 - Panica la Dorohoi! Un copil de un an a ramas blocat in mașina, dupa ce mama l-a lasat singur pentru puțin timp Un baiețel și-a speriat, astazi, parinții dupa ce a ramas blocat in mașina, intr-o parcare din municipiul Dorohoi. Micuțul, in varsta de un an, a fost lasat, pentru scurt timp, singur in autoturism,…

Zeci de copii și profesori de la un colegiu din Timișoara, la spital cu simptome de intoxicație. Cauza e necunoscuta

13:30, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital. Citește și: Copil din Brașov, agresat și forțat sa munceasca in condiții inumane…

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

O femeie cu handicap mintal din Timișoara a fost violata de cumnat și a nascut un copil. Barbatul a fost reținut

14:55, 01.02.2024 - Un barbat de 34 de ani din Timișoara a fost retinut de politisti, dupa ce si-a violat cumnata, o femeie de 32 de ani cu handicap mintal. In urma abuzului, femeia a nascut un copil. Sora ei a fost cea care a anuntat Politia.

Patru raniți, printre care și un copil de 6 ani, raniți intr-un accident pe DN14

08:00, 01.02.2024 - Patru persoane, intre care un copil de 6 ani, au fost ranite dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat, aseara, pe DN 14 Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu, soferul de 44 de ani, din Dolj, conducea autoturismul pe sensul spre Medias. La un moment dat a derapat si s-a rasturnat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?