Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mutu mania la Cesena: site-ul clubului, luat cu asalt de fani

Publicat:

Site-ul oficial al clubului Cesena anunta ca a aparut deja "Mutu mania", mentionand ca pagina de web a gruparii italiene a fost "luata cu asalt" de fani, fiind inregistrate, joi, 9.000 de accesari in intervalul orar 18.00-00.00, ceea ce reprezinta un nou record.

"Dupa oficializarea acordului cu , intervenita in jurul orei 18.00, joi, 23 iunie, site-ul oficial al clubului a fost literalmente luat cu asalt. In intervalul orar 18.00-00.00 s-au inregistrat 9.000 de accesari, desi media zilnica in ultima luna a fost de 2.500. Ultimul record data din 31 ianuarie…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanțele pe care romanii le-au luat cu asalt: Record absolut de rezervari

22:15, 10.04.2024 - Cererea pentru croaziere a revenit, depasind nivelul prepandemic. Croazierele in Caraibe, Asia sau Emirate sunt tot mai cautate, dar Marea Mediterana ramane in topul preferintelor, anunța Ziarul Financiar.Agentia de turism Croaziere.

Audienta TV record pentru ultimul meci universitar al jucatoarei Caitlin Clark

11:00, 09.04.2024 - Ultimul meci din turneul universitar al jucatoarei Caitlin Clark, noua senzatie a baschetului feminin din Statele Unite, a atras, duminica, o audienta record de 18,7 milioane de telespectatori, cu un varf de 24 de milioane, a anuntat, luni, postul ESPN, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Record absolut atins de un jucator de la Bayern Munchen in ultimul meci din Bundesliga

17:55, 06.04.2024 - ​Thomas Muller joaca de aproape 15 ani pentru echipa de seniori a celor de la Bayern Munchen, iar internaționalul german a reușit sa stabileasca o performanța greu de egalat in tricoul bavarezilor.

Cum a devenit Romania republica. Ultimul rege, fugarit cu trupe de asalt și pistoale in buzunare

22:25, 03.04.2024 - In primele zile ale anului 1948, monarhia a incetat, ca forma de guvernamant in Romania. Tanarul rege Mihai, un suveran care nu a fost lasat sa conduca, a fost obligat sa abdice. Republica a fost proclamata in Romania prin șantaj, cu tancurile sovietice și pistoale pe masa.

Cupa Romaniei este unul dintre obiectivele clubului, spune antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu

23:40, 02.04.2024 - ”Cupa este unul dintre obiectivele clubului in acest an și trebuie tratat ca atare”, a afirmat antrenorul lui CFR Cluj, Adrian Mutu, inaintea meciului din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, meci pe care echipa din Gruia il va juca marți, la Hunedoar

Nicolae Guța, record pe Tiktok. Suma uriașa pe care a strans-o manelistul, dupa ultimul live

13:30, 25.03.2024 - Nicolae Guța a devenit viral și pe Tiktok, de curand. Ultimul live a fost, de departe, un real succes și i-a adus și o suma importanta in buzunare. Manelistul a dat și dedicații pentru fanii lui.

CSM Constanta, ultimul asalt catre finala ETTU Europe Cup Women la tenis de masa

16:45, 14.03.2024 - La finalul acestei saptamani, la Constanta, va avea loc o adevarata sarbatoare a tenisului de masa romanesc. Duminica, 17 martie, de la ora 16:00, CSM Constanța lupta pentru calificarea in finala ETTU Europe Cup Women, contra echipei spaniole Museo de la Almendra Francisco Morales. Fetele noastre au…

Problema salariilor de la Minaur, rezolvata pas cu pas. Ce spune Doru Dancuș

09:50, 27.02.2024 - Dupa ce la un moment s-a ajuns la situația degradanta ca handbaliștii de la Minaur sa aiba restanțe salariale de pana la șase luni, iata ca in ultima perioada problema salariilor a inceput sa se rezolve pas cu pas. Primarul interimar Doru Dancuș spune, intr-un comentariu pe Facebook, ca restanțele vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?