Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bun tratament naturist pentru tuse – crema de banane

Publicat:

Crema de banane este hranitoare – are numeroase proprietati nutritive -, este sanatoasa si foarte gustoasa, fiind, totodata, un bun pansament gastric. Insa puțini știu ca, preparata dupa o anumita rețeta, crema de banane este un bun tratament pentru tuse și bronșita. Reteta este foarte simpla: 400 ml apa fiarta 2 banane medii (cele mai bune sunt acelea care au mici pete maronii pe coaja) 2 linguri de zahar brun sau miere de albine (daca alegeti sa adaugati miere de albine, ar trebui sa faceti asta cand amestecul este aproape rece, deoarece, la temperaturi ridicate, miere isi pierde proprietatile)…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Rețeta de supa crema de urzici. Un preparat perfect pentru acest sezon

13:30, 20.04.2024 - Daca iubești urzicile, insa nu mai ai idee cum sa le gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noivenim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru supa crema de urzici. Este un preparat perfect pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

Rulada Pavlova cu crema de frișca și capșune. Nu mai aștepta și prepar-o chiar astazi!

19:20, 07.02.2024 - Urmand pașii de mai jos veți putea prepara o rețeta perfecta de rulada Pavlova cu crema de frișca și capșune.IngredienteIngrediente pentru blatul de bezea9 albușuri de ou300 g de zahar3 linguri de zeama de lamaie35 g de amidonfulgi de migdaleIngrediente pentru umplutura250 ml de smantana pentru frișca150…


Ce parere ai despre aceasta stire?