Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul care şochează întreaga Românie! Din gelozie, un bărbat din Bacău şi-a ucis fiica vitregă de doar 11 ani

Publicat:

I-a luat viata fiicei vitrege de doar 11 ani, apoi s-a sinucis. O poveste desprinsa parca din filmele de groaza. n barbat de 38 de ani, care traia o poveste de dragoste de doi ani cu mama unei fetite, nu a mai putut suporta despartirea de iubita sa asa ca a facut un gest necugetat. A lasat un mesaj de adio femeii de 30 de ani: "O sa-ti iau ce ai tu mai scump pe acest pamant" si i-a luat fetita.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui

22:30, 22.04.2024 - Tragedie intr-o familie din cartierul Ferneziu. In aceasta dupa-masa, un barbat de 44 ani a ales sa-si puna capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa casei. The post Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat beat din Bacau a tras cu arma de vanatoare de pe balcon. Glonțul a spart geamul unei case

14:55, 12.04.2024 - Un barbat in varsta de 62 ani, din Onesti, este cercetat penal dupa ce a tras cu o arma de pe balconul locuintei sale, iar un glont a spart geamul unei alte locuinte, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau, transmite Agerpres.

Ce a facut un barbat din Alba dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea de catre iubit

12:25, 29.03.2024 - Ce a facut un barbat din Alba dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea de catre iubit Un barbat din Alba a alertat autoritațile dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea, de catre iubit. S-a intamplat in localitatea Șard din Alba, in data de 28 martie…

Un barbat din Mureș a fost prins de polițiști in timp ce isi viola fiica

18:05, 17.03.2024 - Politistii din Mures au prins in flagrant un barbat in timp ce acesta isi viola fiica in varsta de 16 ani. Individul a fost retinut, iar duminica seara va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Cazul a fost adus in atentia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie…

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?