Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este problema? Populismul sau Tik Tok?

Publicat:
Care este problema? Populismul sau Tik Tok?

? AUR? Cine de cine se folosește? Rareș Bogdan, vicepreședintele PNL, spune in legatura cu și AUR, ca trebuie ceva reglementat. The post Care este problema? Populismul sau ? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rares Bogdan, despre eventuala retragere a lui Catalin Cirstoiu: „Daca se deschide subiectul, il vom discuta”

14:20, 15.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat luni, inainte de sedinta coalitiei, ca daca se deschide subiectul retragerii a lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei, va fi discutat. El a precizat insa ca deocamdata nu s-a pus problema retragerii candidatului PSD-PNL, asa cum nu…

Facilitați fiscale pentru romanii din diaspora. Rares Bogdan: "Marea problema a Romaniei este lipsa forței de munca"

14:40, 07.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, la Antena 3 CNN, ca Romania nu mai are forta de munca. Potrivit lui, statul trebuie sa ofere niște facilitați celor care au plecat din tara pentru ca acestia sa se intoarca.

GARDUL PROBLEMA Autoritațile baimarene il demoleaza

13:46, 05.04.2024 - Gardul de beton de la blocurile sociale de pe strada Horea a fost mult in atenția autoritaților baimarene și naționale. Legiuitorul a stabilit ca acesta trebuie demolat pana la finele lunii iunie. The post GARDUL PROBLEMA Autoritațile baimarene il demoleaza first appeared on Informatia Zilei .

CANDIDAȚI LA GUVERNARE Rareș Bogdan: Nicolae Ciuca, obligat prin statut sa candideze

14:10, 01.04.2024 - Europarlamentarul PNL Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al partidului, a declarat sambata ca PNL isi propune ca la alegerile locale.. The post CANDIDAȚI LA GUVERNARE Rareș Bogdan: Nicolae Ciuca, obligat prin statut sa candideze first appeared on Informatia Zilei .

DECLARAȚII RAREȘ BOGDAN Nicolae Ciuca este obligat prin statut sa candideze

21:00, 31.03.2024 - Europarlamentarul PNL Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al partidului, a declarat sambata ca PNL isi propune ca la alegerile locale sa ia peste 90% din primariile din Romania si peste 95% din Consiliile Judetene, The post DECLARAȚII RAREȘ BOGDAN Nicolae Ciuca este obligat prin statut sa candideze first…

Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi?

20:30, 26.03.2024 - Rețelele de socializare, in special Tik Tok și Facebook, sunt in centrul unei dispute aprinse. Rareș Bogdan se pronunța impotriva TikTok, uitand ca el insuși are un cont. The post Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi? first appeared on Informatia Zilei .

CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania

12:05, 26.03.2024 - Exista speculații conform carora ar fi fost concediați de la Lucasfilm din cauza colaborarii lor cu Netflix The post CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Competiție electorala pe Tik Tok

23:05, 13.03.2024 - Se vorbește atat de mult despre campania electorala, de fapt despre campaniile electorale pentru ca sunt atat de multe anul acesta incat nici nu le mai putem numara. The post Competiție electorala pe Tik Tok first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?