Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camera de Comerţ din Timiş, în sprijinul firmelor afectate de furtuna din septembrie!

Publicat:

Județul Timiș a traversat in aceasta toamna un eveniment meteorologic deosebit de violent, neanticipat intr-un termen rezonabil de Administrația Naționala de Meteorologie. Evenimentul a lasat in urma un bilanț dezastruos – 5 persoane au decedat, iar 49 au fost ranite numai in . Pagubele materiale au depașit suma de 5 milioane de lei. Toate […] The post Camera de Comert din Timis, in sprijinul firmelor afectate de furtuna din septembrie! appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Atenționarea Cod Galben de furtuna in Alba, prelungita pana vineri seara. Localitațile vizate

18:35, 12.04.2024 - Atenționarea Cod Galben de furtuna in Alba, prelungita pana vineri seara. Localitațile vizate Cod Galben de furtuna in Alba. Administrația Naționala de Meteorologie a preungit atenționarea Cod Galben de furtuna pentru zone din județul Alba. Pana la ora 19.50, sunt vizate localitațile Sebeș, Sasciori,…

Panourile electorale ale PSD, ridicate de Poliția Locala Bistrița! Vezi motivele invocate

18:00, 02.04.2024 - Polițiștii locali bistrițeni au ridicat, marți dimineața, de pe domeniul public, corpurile și panourile de afișaj amplasate de PSD cu candidatul partidului la Primaria Bistrița. Poliția Locala susține ca respectivele panouri nu aveau autorizațiile necesare pentru amplasare. Potrivit sursei citate, corpurile…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Schimbare brusca a vremii, anunțata de ANM: Temperaturile scad semificativ. Zonele cele mai afectate

12:46, 12.03.2024 - O avertizare de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța ca o masa de aer rece va aduce schimbari radicale in condițiile meteorologice din jumatatea estica a țarii. Sunt așteptate ploi, lapovița și ninsori.

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Avertisment ANM! Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori

20:35, 12.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de luni, 12 februarie 2024, o avertizare meteo. Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Iata ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori!

CCIA Timiș deschide calendarul expozițional 2024 cu EXPO MOBILA TIMIȘOARA

11:20, 30.01.2024 - Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timișorean la prima ediție din acest an a EXPO MOBILA TIMIȘOARA care va avea loc in perioada 15-18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22. EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește un numar important…


Ce parere ai despre aceasta stire?