Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Butoi cu pulbere în Golful Persic: Iranul emite scenariul unui război

Publicat:

Actele de sabotaj din zona au rolul de a conduce la izbucnirea unui conflict militar, a acuzat marti ministrul iranian de Externe, , citat de agentia , potrivit Mediafax.

Atacurile care au vizat petroliere in largul coastelor , cel mai mare exportator de petrol din lume, au rolul declansarii unui conflict, a afirmat .

Ministrul iranian de Externe se afla la , unde a discutat inclusiv despre "activitatile suspecte si despre actele de sabotaj din regiune".

, principalul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ministrul iranian de externe minimalizeaza atacul imputat Israelului

14:55, 20.04.2024 - Ministrul iranian de externe Hossein Amir-Abdollahian a minimalizat atacul imputat Israelului si care a lovit vineri centrul Iranului, comparandu-l cu o joaca de copii si adaugand ca nu vor exista represalii iraniene cel putin daca nu ii sunt vizate "interesele", relateaza sambata France Presse, potrivit…

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Romania vrea sa atraga investiții de 15 miliarde de euro din Qatar. Marcel Ciolacu, vizita oficiala in țarile arabe

11:35, 16.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a inceput marți, 16 aprilie, o vizita de trei zile in Qatar și in Emiratele Arabe Unite, unde va avea intalniri oficiale, intalniri cu oameni de afaceri și cu reprezentanții comunitații de romani, alaturi de 6 miniștri.„Am o vizita in Qatar si e corect sa am aceasta vizita,…

Turcia, reactie-cheie

16:56, 14.04.2024 - Turcia a cerut duminica Teheranului sa evite o „noua escaladare” dupa ce Israelul a fost vizat in cursul noptii de atacuri iraniene, a declarat o sursa diplomatica turca, potrivit AFP. „Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a avut astazi o convorbire la telefon cu omologul sau iranian (…) si a spus…

Ucraina 'tatoneaza' o mare putere mondiala

19:35, 29.03.2024 - Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a plecat in India. El a cerut Guvernului indian sa revizuiasca relațiile cu Rusia și sa vada potențialul de extindere a relațiilor comerciale și tehnologice cu Ucraina, informeaza Financial Times. „Dupa razboi, Ucraina este probabil sa devina cel mai…

Kuleba cere Indiei sa-și regandeasca relația stransa cu Rusia: „E doar o moștenire sovietica, care se evapora”

18:15, 29.03.2024 - Ministrul de Externe ucrainean, Dmitro Kuleba, aflat vineri in vizita la New Delhi, a cerut Indiei sa-si reconsidere relatia traditionala stransa cu Rusia, relateaza dpa, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?