Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav pe A1. O tânără a murit după ce a intrat cu maşina în stâlpul unei benzinării

Publicat:

Tanara se afla la volanul autoturismului, iar la un moment dat a pierdut controlul vehiculului și a intrat intr-un stalp din parcarea unei benzinarii.

Femeia a ramas incarcerata, fiind necesara intervenția unui echipaj de descarcerare al pompierilor dambovițeni de la Detașamentul Gaești. Din nefericire, tanara a decedat din cauza ranilor suferite.

In autoturism se mai afla o pasagera, o tanara care s-a ales cu cateva rani superficiale. Cazul se afla in atenția polițiștilor, care cerceteaza imprejurarile in care s-a produs teribilul accident.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Accident grav pe DN29 Botoșani-Suceava. O mașina s-a izbit de un cap de pod. Un pasager a murit pe loc

16:41, 17.03.2024 - Un autoturism in care se aflau doua persoane s-a lovit de un cap de pod duminica, pe DN 29 Botosani-Suceava, in apropierea localitatii Hutani, judetul Botosani, iar pasagerul, o femeie de 72 de ani, a decedat, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un sens.…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?