Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit la Combinatul Oltchim! Un bărbat a murit, iar altul este rănit grav!

Publicat:

Tragedie la ! Un barbat in varsta de 48 de ani a murit, iar altul de 50 de ani a fost ranit grav dupa ce au cazut patru metri in gol. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al , .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un barbat a murit, iar copilul sau a fost grav ranit

18:05, 25.04.2024 - Accident cumplit pe Centura Capitalei. A fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Un barbat de 35 de ani a murit, iar copilul lui, grav ranit, a ajuns la spital dupa ce a fost resuscitat minute bune. Șoferul ar fi intors pe linie dubla continua, moment in care a fost izbit de o duba.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Motocilist roman, mort intr-un accident cumplit in Italia. Barbatul se mai afla alaturi de un alt conațional, care a fost grav ranit

10:40, 11.03.2024 - Tragedie de proporții in Italia. Un motocilist roman a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier foarte grav. Barbatul se afla alaturi de un alt roman, care a fost ranit grav și transportat de urgența la spital. Pentru motocilist nu s-a mai putut face nimic.

Doliul in voleiul romanesc. O mare campioana a murit la doar 46 de ani

18:50, 04.03.2024 - Tragedie in lumea voleiului romanesc. Ruxandra Dumitrescu, o figura emblematica a echipei naționale, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Anunțul dureros a fost facut astazi de catre Federația Romana de Volei, care a confirmat ca fosta campioana a

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Un barbat din comuna Aluniș a murit dupa ce a fost ranit intr-un accident la Certeze, in Satu Mare

22:55, 18.02.2024 - Un grav accident de circulație, soldat cu ranirea unui barbat, s-a produs sambata, pe un drum din județul Satu Mare. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați in jurul orei 18.30 despre producerea unui eveniment rutier, in localitatea Certeze, potrivit obiectiv-sm.ro.…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?