Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A venit vara și tu nu ai corpul pregătit pentru plajă? Un exercițiu simplu de doar zece minute te va transforma peste noapte!

Publicat:

Se apropie momentul concediilor și totuși nu te simți bine in pielea ta, fiindca nu ți-ai pregatit corpul de plaja? Atunci iata ce trebuie sa faci pentru a obține un trup bine lucrat, in cel mai scurt timp posibil.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep explica de ce nu joaca la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit

22:30, 21.04.2024 - Simona Halep a anuntat, intr-un mesaj postat pe rețelele sociale, ca lipseste de la turneul de la Madrid deoarece corpul sau are nevoie de mai mult timp pentru a fi pregatit sa joace in circuitul WTA.

Simona Halep confirma zvonurile: „Am luat o decizie dificila!”

21:26, 21.04.2024 - Simona Halep a confirmat ca nu va participa la Madrid Open: „Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit”. „Din pacate, corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit și am luat decizia dificila de a nu juca la Madrid. Greu, pentru ca vreau sa ma intorc in turneu…

Simona Halep confirma zvonurile aparute in ultimele zile:'Am luat o decizie dificila. Ne vedem in curand'

21:00, 21.04.2024 - Simona Halep a confirmat ca nu va participa la Madrid Open: „Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit”.„Din pacate, corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit și am luat decizia dificila de a nu juca la Madrid.

Cum pregatesc gospodinele din Ardeal cartofii țaranești de post. Ingredientul care le transforma total gustul

17:15, 17.04.2024 - Cum sa pregatești cartofi țaranești ca in Ardeal, potriviți pentru perioada de post. Ce ingredient sa folosești pentru a transforma gustul legumelor in unul cu totul savuros. O poți face in ciuda restricțiilor. Cat de simplu este sa prepari cartofii țaranești Uneori, un preparat simplu e mai bun decat…

E PRIMAVARA – Cerșetorii au (re)venit pe strazile din Baia Mare

17:10, 21.03.2024 - Daca e primavara, e cerșetorie pe strazile din Baia Mare. Și din ce in ce mai vizibila. O simpla oprire la locul de joaca din zona Vivo Mall iți arata cum funcționeaza treaba. Simplu. O femeie cu un copil in brațe cerșește printre mașini, in timp ce o alta sta pe banca și vede cați bani primește cerșetorul.…

Salarizarea profesorilor in functie de performanta, greu de aplicat. Ministrul Educației: „Nu este simplu, nu se poate face peste noapte”.

14:31, 11.03.2024 - Salarizarea profesorilor in funcție de performanța pare sa reprezinte o provocare pentru ministerul Educației. Criteriul performanței nu poate fi aplicat „peste noapte”, susține ministrul Ligia Deca.

Ultima scrisoare a lui Navalnii

19:26, 16.02.2024 -   Vitale Cojocaru Ma intreaba foarte multa lume, acuzandu-l pe Алексей Навальный, de ce s-a intors in Rusia? Ca a fost moarte sigura.  Chestia este ca Navalnii știa care este riscul. Știa foarte și foarte bine. Chiar cocheta cu moartea. Colegii sai din FBK, organizația care facea anchetele celebre,…

Epava misterioasa a unei corabii scufundate acum sute de ani a aparut peste noapte pe o plaja din Newfoundland

08:05, 31.01.2024 - Locuitorii unei mici așezari de coasta din Newfoundland, o insula din nordul-estul Canadei, au ramas surprinși și foarte entuziasmați de apariția brusca și misterioasa a unei epave vechi de sute de ani pe o plaja din apropiere, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?