Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finantele si BNR incep de vineri un turneu in SUA [entru a prezenta oferta de obligatiuni in dolari

Publicat:

si incep de vineri un roadshow in pentru a prezenta oferta de obligatiuni in dolari pe care MFP o va lansa in luna noiembrie, anunta ZF.ro. Delegatia este condusa de , secretar de stat in Finante responsabil cu Trezoreria, si de , viceguvernator al BNR responsabil cu relatiile internationale.Obligatiunile ar urma sa aiba scadenta la cinci ani si vor fi emise in cadrul pogramului de finantare externa de 7 mld. euro in trei ani care a fost initiat in vara acestui an printr-o emisiune de eurobonduri.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senatul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Joe Biden vrea sa trimita arme „chiar din aceasta saptamana”

07:46, 24.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat marti ca Statele Unite vor „incepe sa trimita arme si echipamente in Ucraina chiar din aceasta saptamana”, dupa ce Congresul a votat un ajutor mult asteptat pentru Kiev, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Tesla renunta la proiectul sau pentru o masina ieftina, pe fondul concurentei acerbe din China – Reuters

07:55, 06.04.2024 - Producatorul auto va continua sa dezvolte robotaxiuri autonome pe aceeasi platforma pentru vehicule mici, au spus sursele. Decizia reprezinta o abandonare a unui obiectiv de lunga durata pe care seful Tesla, Elon Musk, l-a caracterizat adesea ca fiind misiunea sa principala: masini electrice accesibile…

Capul personajului C-3PO din „Razboiul Stelelor” a fost vandut cu 843.750 de dolari la o licitație in SUA

13:40, 14.03.2024 - Capul personajului C-3PO aflat in colectia privata a actorului din "Star Wars" Anthony Daniels a fost vandut pentru suma de 843.750 de dolari la o licitatie organizata in Statele Unite, relateaza joi DPA/PA Media, preluata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 749. SUA anunța un pachet de ajutor de 300 de milioane de dolari pentru Ucraina

00:05, 13.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 749. Statele Unite au anunțat un pachet de ajutor de aparare constand in arme și echipamente pentru Ucraina in valoare de 300 de milioane de dolari, potrivit consilierului american pentru securitate naționala Jake Sullivan.

Electrica vrea sa imprumute 300 de milioane de euro

11:55, 06.03.2024 - Electrica vrea sa se imprumute! Electrica SA, firma-mama din cadrul grupului Electrica, cu activitate principala distribuția și furnizarea de energie electrica, intenționeaza sa emita obligațiuni in valoare de pana la 300 de milioane de euro, potrivit unei informari transmise Bursei de Valori București…

Bitcoin, cel mai inalt nivel din ultimii doi ani

16:00, 27.02.2024 - Bitcoin a atins un nivel record. Conform Reuters , Bitcoin a atins cel mai inalt nivel din ultimii doi ani, in timp ce rivalul mai mic, Ether, a depașit 3.200 de dolari pentru prima data din 2022. Bitcoin a inregistrat o creștere de peste 10% in doua sesiuni de tranzacționare, ajutat de dezvaluirea…

Guvern: Valoarea actualizata a despagubirilor solicitate in dosarul Roșia Montana - aproximativ 6,7 miliarde de dolari

15:00, 22.02.2024 - Valoarea totala actualizata a despagubirilor solicitate de companiile Gabriel Resources Ltd. si Gabriel Resources (Jersey) in dosarul arbitral international deschis impotriva Romaniei, legat de "proiectul minier aurifer de la Rosia Montana", se ridica la aproximativ 6,7 miliarde USD, potrivit unui raspuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?