Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi de doliu în Vinița, după bombardamentul rusesc: Bilanțul victimelor a urcat la 23 de morți și 183 de răniți

Publicat:

Guvernatorul din Vinita, , a decretat pentru vineri zi de doliu in intreaga regiune, in memoria victimelor atacului cu rachete produs, joi, in centrul orasului Vinita, scrie AGERPRES.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Zi de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

Atac rus cu rachete la Odesa, soldat cu cel putin patru morti si 28 de raniti

22:25, 29.04.2024 - Un atac rus cu rachete a provocat luni moartea a cel putin patru persoane si ranirea altor 28, in orasul portuar Odesa, in sud-vestul Ucrainei, a anuntat guvernul regional, revizuind in crestere un prim bilant, informeaza AFP, preluata de Agerpres."Trei femei si un barbat au fost ucisi. Potrivit unui…

Cutremur in Taiwan: Bilantul victimelor a crescut 16 morti

16:55, 10.04.2024 - Bilantul cutremurul care a avut loc in Taiwan saptamana trecuta a crescut la 16 morti miercuri, dupa ce alte trei cadavre au fost gasite pe o poteca de drumetie, anunta oficiali taiwanezi, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Bilantul atacului terorist de la Moscova a urcat la 143 de morti. Alți aproape 100 de oameni sunt dați disparuți

22:56, 27.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european. De asemenea, aproximativ 95 de persoane sunt…

Zi de doliu național in Rusia dupa atacul terorist. Bilanțul victimelor a crescut

11:45, 24.03.2024 - Duminica, in Rusia este zi de doliu național dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea Statul Islamic. Bilanțul morților a depașit 130.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Zelenski prezinta bilanțul victimelor atacului din Kryvyi Rih: Trei morți și 38 de raniți, intre care 9 copii

00:50, 13.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si 38 au fost ranite, intre care copii, intr-un atac rusesc care a lovit marti un bloc de apartamente din orasul Kryvyi Rih, centrul Ucrainei, transmit autoritatile ucrainene, potrivit themoscowtimes.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?