Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu într-un parc de distracţii din India: Bilanţul a urcat la 27 de morţi, dintre care patru copii

Publicat:
Incendiu într-un parc de distracţii din India: Bilanţul a urcat la 27 de morţi, dintre care patru copii

Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. 25 de morți intr-un incendiu devastator dintr-un parc de distracții: „Oamenii au fost prinși in capcana”

12:35, 26.05.2024 - Un incendiu care a izbucnit sambata, 25 mai, intr-un parc de distracții din vestul Indiei a ucis 27 de persoane, dintre care patru copii cu varste sub 12 ani, arata un bilanț actualizat al poliției. Patru persoane despre care autoritațile zic ca au legatura cu parcul de distracții au fost arestate.Peste…

India: Mai multe persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un parc de distractii

10:26, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr un incendiu care a izbucnit sambata intr un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.Am confirmat moartea a 27 de persoane in incendiu, a declarat presei, sambata noapte, Radhika…

Un incendiu la un local de divertisment a ucis cel putin 24 de persoane in India

21:15, 25.05.2024 - Cel putin 24 de persoane, printre care multi copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata seara intr-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, in vestul Indiei, a anuntat un oficial guvernamental, potrivit Agerpres.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

VIDEO - 12 morti si 60 de raniti in urma prabusirii unui panou publicitar gigantic in India

06:50, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.

Bilantul atentatului din suburbia Moscovei, a urcat la 143 de morti

00:15, 28.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european, relateaza France Presse.

Bilantul atacului terorist de la Moscova a urcat la 143 de morti. Alți aproape 100 de oameni sunt dați disparuți

22:56, 27.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european. De asemenea, aproximativ 95 de persoane sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?