Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zero solutii pentru timisorenii agasati de romii aciuati in cladiri parasite

Publicat:

Situație incredibila in capitala Banatului. Unii timișoreni care locuiesc in zona Traian s-au trezit terorizați de așa-ziși vecini, care sunt, de fapt, cațiva romi ce au ocupat ilegal o cladire degradata aflata pe str. Dacilor nr. 10.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Timișorenii au fost somați sa iși duca gunoiul din tomberoane in casa! Retim e in greva din cauza incalcarii legii!

20:50, 08.05.2024 - Situație absolut jenant in Timișoara, fix inainte de campania electorala! Gunoiul din pubele din oraș nu se mai strange. Compania Retim a notificat oficial locuitorii din Timișoara, dar și din alte comune periurbane sa iși duca gunoiul inapoi in case, pana la o data necunoscuta!

Secretele padurilor seculare din vremea dacilor. Butoiul de lemn care nu a putrezit de 2000 ani VIDEO

22:20, 06.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit indicii despre cum aratau padurile care acopereau, in Antichitate, actualul teritoriu al Romaniei. De atunci, s-au pastrat cateva „vestigii” ale acestora – lemne de construcții folosite de daci, ca butoiul de stejar din Sarmizegetusa și o grinda din podul lui Traian.

Situație complicata la Guvern: plapuma e prea mica și acum se cauta soluții. Ar putea crește deficitul bugetar (Surse)

12:25, 29.04.2024 - Un memorandum plecat de la Ministerul Finanțelor arata faptul ca nu vor exista suficienți bani pentru acoperirea creșterilor de venituri. La Ministerul Finanțelor se cauta soluții pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, dar este posibil sa se ajunga la creșterea deficitului bugetar.

„U” Cluj - Poli Iași, 16:45, pe Cluj Arena. Ovidiu Sabau nu mai vrea pași greșiți: „Trebuie sa gasim soluții, nu vinovați”

10:51, 24.04.2024 - Politehnica Iași sosește pe Cluj Arena cu ocazia etapei a șasea din play-out. Partida are loc miercuri, de la ora 16:45. Inaintea acestui duel, ”U Cluj” ocupa locul patru, in play-out-ul SuperLigii, cu 26 de puncte, in timp ce Poli Iași este pe locul șapte, cu 21 de puncte.„U Cluj” revine pe teren…

Solutii de finantare pentru Autostrada Nordului

13:30, 06.04.2024 - Ministerul Transporturilor cauta in continuare solușii de finanțare pentru Autostrada Nordului. In acest moment,cConstruirea drumurilor de mare viteza nu beneficiaza de fonduri nici prin PNRR si nici de bani din alte proiecte europene. Pentru a construi Autostrada Mordului, Ministerul Transporturilor…

Primaria Constanta: Microciparea si sterilizarea reprezinta solutii optime pentru gestionarea problemei animalelor cu sau fara stapan!

09:15, 22.03.2024 - Microciparea si sterilizarea reprezinta solutii optime pentru gestionarea problemei animalelor cu sau fara stapan Microciparea si sterilizarea reprezinta solutii optime pentru gestionarea problemei animalelor cu sau fara stapan, transmite un comunicat din partea Primariei Constanta.Pentru a asigura…

Nu este nevoie de solutii semieuropene ca Zona Mini-Schengen, spune europarlamentara Eva Maydell

18:40, 13.03.2024 - Intr-un interviu pentru BTA, europarlamentara Eva Maydell (Partidul Popular European/GERB) a declarat ca ar fi foarte dificil pentru Bulgaria sa lupte pentru aderarea deplina la Schengen cu un guvern instabil, potrivit Agerpres care preia BTA. Potrivit declaratiei sale, cel mai important lucru in…

Paradoxul energiei regenerabile. Un economist explica in ce mod poate distruge rețelele de distribuție și da soluții

17:15, 04.03.2024 - Un studiu al Institutului European de Studii Economice avertizeaza ca puseurile de energie regeneabila injectate in infrastructura invechita a Romaniei pot distruge batrana rețea de distribuție de care dispune.


Ce parere ai despre aceasta stire?