Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski promite să continue apărarea Bahmutului, în ciuda afirmațiilor că forțele ucrainene ar executa o “retragere strategică limitată”

Publicat:

Cei mai importanți generali ucraineni au promis ca vor continua sa apere orașul Bahmut din estul Ucrainei, a declarat președintele , in timp ce forțele rusești au lupta sa iși intareasca asediul și sa iși asigure primul caștig major pe campul de lupta in mai mult de șase luni, transmite Reuters. Forțele ruse incearca […] promite sa continue apararea Bahmutului, in ciuda afirmațiilor ca forțele ucrainene ar executa o “retragere strategica limitata” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe infosud-est…  

Sursa articol: infosud-est


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Ucraina a respins un atac asupra Odesei și a atacat regiunea rusa Belgorod

09:56, 09.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 din 20 de drone lansate de Rusia spre teritoriul Ucrainei, au comunicat joi fortele aeriene ucrainene, conform Reuters.Dronele au fost distruse deasupra regiunii Odesa din sudul Ucrainei, au transmis pe Telegram fortele aeriene.

VIDEO - Forțele ucrainene au lovit un depozit de stocare a petrolului din Luhansk

08:01, 08.05.2024 - Forțele ucrainene au atacat, marți, un depozit de stocare a petrolului și au provocat un incendiu la periferia orașului Luhansk, aflat sub control rusesc, in estul Ucrainei, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania.

Bombardier rus Su-25, doborat deasupra regiunii Donețk

11:20, 05.05.2024 - Fortele ucrainene au doborat sambata un bombardier rus Su-25 deasupra regiunii Donetk din estul Ucrainei, a anunțat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski in discursul sau nocturn zilnic, citat de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 795: Fortele ucrainene anunta ca au respins 59 de atacuri

07:30, 28.04.2024 -   In total, 71 de situatii de lupta au avut loc pe linia frontului pe parcursul zilei, potrivit Statului Major General.Avioanele ucrainene au lovit 16 zone in care erau concentrate trupe rusesti.Apararea aeriana a Ucrainei a distrus o racheta aeriana ghidata Kh-59 a rusilor.Pe parcursul zilei, armata…

Rusia afirma ca noul ajutor american pentru Ucraina nu va schimba situatia pe front. „Mai mulți ucraineni vor muri”

16:15, 22.04.2024 - Noul pachet de ajutor militar al SUA pentru Ucraina, in valoare de 61 de miliarde de dolari, nu va schimba situatia pe campul de lupta, unde Rusia este in avantaj, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, relateaza Reuters.„Forțele armate ruse iși imbunatațesc pozițiile pe…

Zelenski susține ca, fara ajutorul SUA, forțele ucrainene vor fi nevoite sa se retraga

08:35, 30.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut intr-un interviu publicat vineri ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga „cu pasi mici" daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, relateaza Reuters.

Zelenski promite victoria la doi ani dupa invazia rusa

18:10, 24.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat națiunii, sambata (24 februarie), de la aerodromul Hostomel, unul din locurile care au asistat la inceputul invaziei pe scara larga a Ucrainei de catre Moscova, in aceasta zi, in urma cu doi ani, potrivit Reuters. El a mulțumit poporului ucrainean…

Fortele ucrainene sustin ca au doborat trei avioane de razboi rusești

18:35, 17.02.2024 - Forțele ucrainene au doborat sambata doua avioane rusesti de vanatoare-bombardament Su-34 și un avion de vanatoare Su-35 deasupra estului Ucrainei, a declarat comandantul forțelor aeriene ale țarii, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania. "In dimineața zilei de 17 februarie 2024, in sectorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?