Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski, după atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană

Publicat:
Zelenski, după atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană

Președintele Ucrainei, , a solicitat partenerilor occidentali sa doneze mai multe sisteme de aparare aeriana. Solicitarea a fost facuta luni, dupa atacul cu rachete care a vizat orașul Kiev. Cel puțin cinci persoane au fost ranite.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 785. Zelenski solicita partenerilor occidentali sisteme moderne de aparare aeriana

12:10, 18.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 785. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu exclude ca rușii sa atace infrastructura centralelor nucleare ucrainene și, in acest sens, solicita partenerilor occidentali sisteme moderne de aparare aeriana

De ce Europa nu mai pleaca urechea la pretențiile lui Zelenski

15:55, 14.04.2024 - Capitalele europene au respins cererile Kievului de a trimite sistemele lor de aparare aeriana in Ucraina. Problema este ca presiunile lui Volodimir Zelenski  devin poveri pentru complexul militar al Uniunii Europene. Ucraina are nevoie urgenta de provizii de aparare antiaeriana pentru a se proteja…

Americanii anunța ca au distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi

10:25, 09.04.2024 - Armata SUA a distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi. Americanii au desfașurat o operațiune de amploare in zona Marii Roșii. Americanii nu au avut victima sau pagube in timpul operațiunii.

Zelenski avertizeaza Occidentul: 'Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana'

00:00, 07.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat sambata, in declaratii televizate, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia iși continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de acțiune, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Situație critica la Harkov - Zelenski face apel la parteneri sa ajute la apararea aeriana a orașului puternic lovit de ruși

13:40, 06.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, subliniaza importanța consolidarii apararii aeriene pentru regiunea Harkov, pe fondul intensificarii atacurilor lansate de armata Rusiei, noteaza Ukraininform, potrivit Rador Romania.

Volodimir Zelenski face apel la livrarea rapida de catre aliați a mai multor sisteme de aparare aeriana

16:15, 04.03.2024 - Președintele ucrainean a lansat sambata seara un nou apel la aliații occidentali sa furnizeze cat mai repede Kievului mai multe sisteme de aparare aeriana. Apelul vine pe fondul atacurilor dure ale rușilor vizand Odesa și alte regiuni ucrainene vineri noaptea și sambata. Ultimul bilanț al victimelor…

Atac la Odesa soldat cu opt morți. Localnica: „Este inspaimantator”. Zelenski cere sisteme de aparare aeriana

12:50, 03.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat sambata apelul sau catre aliații occidentali pentru furnizarea cat mai repede cu putința de noi sisteme aeriene dupa atacurile rusești soldate cu cel puțin 11 morți, dintre care opt la Odesa.

Zelenski face un nou apel disperat catre Occident și cere sisteme de aparare aeriana: „Sa protejam mai bine poporul de terorismul rus”

16:20, 02.03.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a reiterat sambata un apel adresat aliatilor sai occidentali de a oferi Kievului mai multe sisteme de aparare aeriana, dupa atacurile rusesti care au provocat moartea a cinci persoane, potrivit Ucrainei, scrie AFP, citata de News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?