Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de mii de animale ucise! Fermierii americani provoacă avorturi scroafelor şi gazează pui de găină pentru că nu au unde să îi livreze

Publicat:

Zootehnia americana este decimata de pandemia de coronavirus, fermierii provocand avorturi scroafelor si gazand pui de gaina pentru ca din cauza masurilor de distantare sociala si a inchiderii unor abatoare de importanta majora nu mai au cui sa livreze animalele, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac rusesc cu racheta in Odesa: mai multe persoane ucise dupa ce o racheta a lovit o institutie de invatamant - VIDEO

03:35, 30.04.2024 - Un atac rusesc cu racheta, in plina zi, asupra unei institutii de invatamant din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane si a ranit 28, au anuntat oficiali locali citati de Reuters, potrivit news.ro.

Procurorii americani cer 3 ani de inchisoare pentru „CZ”, fondatorul Binance, dublu decat ar fi normal

10:36, 24.04.2024 - Procurorii americani care instrumenteaza dosarul impotriva lui Changpeng „CZ” Zhao, fondatorul celei mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, Binance, cer o pedeapsa de 36 de luni de inchisoare pentru acesta, relateaza Reuters.

Militari filipinezi și americani incep luni exerciții comune in Marea Chinei de Sud

08:30, 22.04.2024 - Aproape 17.000 de soldați filipinezi și americani incep luni un exercițiu de antrenament comun de trei saptamani, care implica exerciții maritime in Marea Chinei de Sud, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Democrații americani, campanie electorala prin promovarea morții - Kamala Harris, vizita intr-o clinica de avorturi

22:30, 14.03.2024 - Vicepresedinta Statelor Unite, Kamala Harris, va vizita joi o clinica din Minnesota, in nordul SUA, care efectueaza intreruperi de sarcina, a anuntat Casa Alba, o premiera, potrivit presei americane, relateaza AFP si Reuters. Kamala Harris conduce din ianuarie un turneu national dedicat apararii…

(video) Confruntari intre fermierii francezi și forțele de ordine: Agricultorii au intrat in forța in Salonul de Agricultura de la Paris inainte de vizita lui Macron

13:50, 24.02.2024 - Un grup de fermieri francezi a intrat sambata intr-un targ agricol din Paris, inaintea unei vizite planificate a președintelui Emmanuel Macron, pe fondul nemulțumirii fața de costuri, birocrație și reglementarile ecologice, relateaza Reuters, citat de libertatea.ro .

In timp ce fermierii europeni protesteaza, cei americani regreta amarnic o decizie luata anul trecut

14:55, 22.02.2024 - Dan Henebry, un fermier din statul american Illinois, regreta ca nu a vandut o parte mai mare din recolta sa de porumb in vara anului trecut, cand „Midwest”-ul american avea nevoie de ploaie si preturile erau mai mari, iar acesta nu este un caz singular, transmite Reuters și Agerpres.

4 morți și 1 ranit dupa ce un barbat inarmat a deschis focul intr-o piața dintr-un oraș din Georgia VIDEO

07:35, 10.02.2024 - Barbatul inarmat, „nascut in 1988, a tras mai multe focuri de arma intr-o piața din orașul Rustavi”, a precizat ministerul intr-o declarație, relateaza Reuters și AFP.“Patru persoane au fost ucise in urma acestui incident” iar suspectul a fost reținut la fața locului, potrivit sursei citate.Four people…


Ce parere ai despre aceasta stire?