Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de arme au fost găsite în camera de hotel și în casa atacatorului din Las Vegas

Publicat:

America este in stare de soc. Bilantul negru al atacului armat din a ajuns la 59 de morti si 527 de raniti. Romanul ranit de gloante a fost operat dar, potrivit mamei sale, va mai dura pana cand va putea respira singur.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Barbat de 35 ani, dat disparut cu trei zile in urma, gasit mort intr-o camera de hotel

16:45, 15.03.2024 - Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

Deficiente cu influente semnificative asupra situatiilor financiare gasite de angajatii Camerei de Conturi Constanta la primaria 23 August (DOCUMENT)

17:05, 06.03.2024 - Situatiile financiare supuse auditului Curtii de Conturi au fost incheiate de catre UATC 23 August cu sediul in localitatea 23 August, str. George Calinescu, nr.50. Acestea au fost aprobate de catre primar in calitate de ordonator principal de credite, si au fost depuse la MFP ANAF DGRFP Galati AJFP…

„A fost viața și sufletul nostru”. Un copil de 10 ani, electrocutat mortal in camera de hotel, cand era in vacanța cu familia in UK

10:40, 28.02.2024 - Un baiețel de 10 ani a murit tragic, dupa ce s-a electrocutat intr-o camera de hotel din Anglia. Copilul era in vacanța cu familia și s-a stins la patru zile dupa incident, scrie observatornews.ro .

Cum arata vila de aproape un milion de euro a Anamariei Prodan din America. Este fix ca in filme FOTO

18:25, 24.02.2024 - Anamaria Prodan este fana a luxului și rafinamentului și nu se ferește sa o arate. Vila pe care o are in inima Las Vegas-ului rivalizeaza cu cele mai spectaculoase imagini din filme. Cunoscuta impresara, care traiește și in America, acolo unde merge des, a deschis ușile casei sale din Las Vegas pentru…

Cum arata casa Anamariei Prodan din Las Vegas. De ce Nuți nu i-a insoțit in America / GALERIE FOTO

13:50, 21.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan și-a prezentat vila de lux pe care o deține in Las Vegas, S.U.A.! Iata cum arata locuința pe care impresara o deține intr-o zona buna a Americii, dar și cine sunt veciii sai celebri!

Anamaria Prodan a facut turul casei sale din Las Vegas. Cum arata vila: „Am vecini celebri”. Imagini inedite din interior | VIDEO

12:40, 18.02.2024 - In emisiunea Prodanca. Punct și de la capat de la Antna Stars, Anamaria Prodan a facut turul vilei sale din Las Vegas. De fiecare data cand merge in America, impresara se bucura de locuința sa care se afla intr-o zona foarte frumoasa și sigura din Las Vegas.

Șoferul roman de TIR care a aruncat cu pietre din cabina in alte mașini, in mers, condamnat la inchisoare și lasat fara permis, in Germania: „De plictiseala”

11:00, 09.02.2024 - Un șofer roman de camion a aruncat in repetate randuri cu pietre in mașini, din plictiseala, iar mai multe persoane au fost ranite. El a fost condamnat, dar pedeapsa nu este cea pe care și-a dorit-o procuratura, scrie cotidianul german Merkur.Romanul a primit o pedeapsa de patru ani și jumatate de inchisoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?