Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat de 35 ani, dat dispărut cu trei zile în urmă, găsit mort într-o cameră de hotel

Publicat:

Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Escrocherie pusa la cale de falsi brokeri. Unui barbat din Neamt i-a disparut din cont o mica avere

13:30, 19.04.2024 - Naivitatea unei persoane din municipiul Roman, judetul Neamt, a fost speculata prompt de escroci, pagubitul ramanand fara o suma destul de consistenta. Politistii incearca sa-i identifice pe autori.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Barbat din Gherla, dat disparut de familie! Medicul a plecat la pescuit și nu s-a mai intors niciodata / FOTO

20:15, 04.02.2024 - Polițiștii din Gherla sunt in alerta! Un barbat a fost dat disparut de familia lui, dupa ce a plecat la pescuit și nu s-a mai intors. Este medic și are o reputație foarte buna in oraș. Pompierii i-au gasit lucrurile, insa barbatul a disparut fara urma.

Roman de 25 de ani, acuzat de crima in Elveția. Ar fi ucis un barbat de 60 de ani intr-o camera hotel. Complice i-a fost un tanar german

03:01, 02.02.2024 - Un roman de 25 de ani este acuzat de omor in Elveția. Tanarul ar fi ucis un barbat elvețian in varsta de 60 de ani intr-un hotel in care erau cazați. Coplice la atac i-ar fi fost și un german, in varsta de 23 de ani. Gestul sau a cutremurat comunitatea din Birmenstorf. Articolul Roman de 25 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?