Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Medicul despre care Lolrelai spune că a abuzat-o a fost acuzat și de malpraxis. O femeie a câștigat procesul deschis împotriva lui: „Cel mai mare coșmar”

Publicat:

Medicul acuzat de Lolrelai ca a drogat-o și a abuzat-o sexual a mai fost implicat și in trecut in situații controversate. Se pare ca barbatul ar fi fost acuzat de o pacienta de malpraxis. La trei ani distanța de cand a deschis procesul impotriva lui, a obținut și o decizie favorabila.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Horodniceanu a caștigat procesul impotriva Poliției Romane, dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare

15:45, 02.05.2024 - Noi date vin in cazul procurorului Daniel Horodniceanu! Acesta a caștigat procesul impotriva Poliției Romane pentru incidentul din trafic dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare. Citește și: Urșii au ajuns și in curtea fostului premier Adrian Nastase din comuna Cornu. „Situația a scapat…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman

12:31, 20.02.2024 - Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman. Judecatorii au decis ca Romania a incalcat articolul 10 din Convenția Europeana a Drepturilor Omului privind libertatea de gandire.


Ce parere ai despre aceasta stire?