Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xavi şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist - Se va dedica unei cariere de antrenor

Publicat:

​Fostul international spaniol a anuntat, joi, ca sezonul 2018/2019 a fost ultimul pentru el ca fotbalist, informeaza cotidianul As, citat de News.ro.
“Acesta este ultimul meu sezon ca jucator, dar abia astept sa vad ce îmi rezerva viitorul ca antrenor. Filosofia mea ca antrenor reflecta stilul pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor sub influenta lui si de la . Ador sa vad echipele care au initiativa pe teren, cu un fotbal ofensiv. Fotbalul este un instrument minunat pentru a uni oamenii si a schimba vieti în bine&", a precizat Xavi într-o…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hansi Flick este noul antrenor al echipei FC Barcelona

18:35, 29.05.2024 - Germanul Hansi Flick, fost selectioner al nationalei de fotbal a tarii sale, a fost numit miercuri antrenor al echipei FC Barcelona in locul lui Xavi Hernandez, care a fost demis dupa un sezon in care clubul catalan nu a castigat niciun trofeu, informeaza AFP.

Barcelona l-a demis pe Xavi din funcția de antrenor

23:31, 24.05.2024 - Clubul de fotbal spaniol Barcelona FC a anunțat vineri ca l-a demis pe managerul Xavi Hernandez. Decizia vine la patru saptamani dupa ce Xavi confirmase ca iși va onora ultimul an de contract și va conduce echipa in sezonul urmator.

LaLiga: Girona vs Barcelona - Duel catalan pentru locul 2

10:20, 04.05.2024 - Girona - Barcelona, meci contand pentru etapa a 34-a din campionatul Spaniei, este programat, sambata, 4 mai, de la ora 19:30, pe Estadi Montilivi, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

LaLiga: Barcelona vs Valencia - Catalanii, mari favoriti

09:31, 29.04.2024 - Barcelona - Valencia, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Spaniei, este programat, luni, 29 aprilie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 3.

LaLiga: Real Madrid vs Barcelona - Galacticii, invincibili acasa; catalanii, fara esec in deplasare

08:25, 21.04.2024 - Real Madrid - Barcelona, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Spaniei, este programat, duminica, 21 aprilie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

FC Barcelona: Xavi se asteapta la acelasi tip de meci ca in tur impotriva lui PSG

18:35, 15.04.2024 - Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat luni ca se asteapta "la acelasi tip de meci ca in tur" in mansa a doua impotriva lui PSG, marti, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, la aproape o saptamana dupa victoria spectaculoasa (3-2) reusita pe Parc des Princes,…

Unde a facut diferența Barcelona cu PSG? Analiza lui Xavi

10:00, 11.04.2024 - Xavi Hernandez (44 de ani), antrenorul Barcelonei, a transmis un mesaj mobilizator catre elevii sai, dupa ce catalanii au reușit sa o invinga pe PSG, cu 3-2, pe Parc des Princes, in manșa tur a sferturilor Champions League. Xavi considera ca PSG ramane favorita pentru calificarea in semifinalele Ligii…

Columbiana. A supraviețui fara talent

15:41, 28.03.2024 - In fața televizorului. Intr-adevar, nu e este despre fotbal, ci despre divertisment. Și nu despre cei ce privesc, ci despre cei care joaca. Amicalul Romania – Columbia, scor 2-3, a fost cea mai urmarita secvența TV a zilei pe intervalul sau. Fara sa fie despre supraviețuire, a intrecut “Suvivor”. Sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?