Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

WSJ: China a anulat negocierile comerciale care ar fi trebuit să aibă loc cu SUA, din cauza noilor tarife introduse de Trump

Publicat:

China a anulat negocierile comerciale care ar fi trebuit sa aiba loc cu , iar vicepremierul nu va mai merge la Washington saptamana viitoare, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de , transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

UE iși propune sa iși creasca exporturile catre China intr-un domeniu cheie, in pofida tensiunilor comerciale

12:20, 22.04.2024 - Uniunea Europeana iși propune majorarea exporturilor de produse agroalimentare spre a doua mare economie a lumii si pastrarea hranei deasupra tensiunilor comerciale crescute dintre China si UE, afirma comisarul european pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski, citat de Reuters și Agerpres.

Xi Jinping afirma ca nimeni nu poate opri „reuniunea de familie” cu Taiwanul și „tendința istorica de reunificare a țarii”

16:45, 10.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping i-a spus miercuri, 10 aprilie, fostului președinte taiwanez Ma Ying-jeou ca interferențele externe nu pot opri "reuniunea de familie" dintre cele doua țari desparțite de Stramtoarea Taiwan și ca nu exista probleme care sa nu poata fi discutate, informeaza Reuters.Incepand…

Erdogan, face prima vizita in SUA, in timpul mandatului lui Biden

10:40, 30.03.2024 - Președintele Turciei, Tayyip Erdogan, va vizita Statele Unite pe 9 mai, a declarat vineri, 29 martie curent, un oficial turc din domeniul securitații. Va fi prima vizita a lui Erdogan la Casa Alba in timpul administratiei presedintelui democrat Joe Biden, potrivit Reuters. Vizita la Washington va fi,…

Netanyahu a anulat vizita delegatiei israeliene la Washington dupa ce SUA nu s-au opus rezolutiei ONU privind incetarea focului in Gaza

19:30, 25.03.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni ca nu va trimite o delegatie la Washington, asa cum fusese planificat, dupa ce Statele Unite nu s-au opus prin veto unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU care cere incetarea imediata a focului in Fasia Gaza, relateaza Reuters.

Maria Zaharova intra tare peste SUA care au spus ca nu vad semne ca Ucraina ar fi implicata: De unde trag concluzie cu privire la nevinovatia cuiva?

21:55, 22.03.2024 - Maria Zaharova intra tare peste SUA care au spus ca nu vad semne ca Ucraina ar fi implicata: De unde trag concluzie cu privire la nevinovatia cuiva?Ministerul rus de Externe solicita ca Statele Unite sa impartaseasca orice informatie pe care o au despre atacul armat comis vineri seara in apropierea…

Lituania se teme ca China ii va influența alegerile, din cauza susținerii sale pentru Taiwan

18:06, 07.03.2024 - Șeful contraspionajului lituanian, Darius Jauniskis, este de parere ca alegerile de anul acesta din țara ar putea sa fie influențate serios de China, ca urmare a politicii pro-Taiwan susținute de statul baltic, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?