Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Week-end de coşmar pentru "Guriţă" şi Dan Petrescu

Publicat:

a pierdut dramatic la Elche, scor 1-0, contra uneia dintre contracadidatele la retrogradare. Golul gazdelor a fost marcat in minutul 94 de Boakye.

nu se simte prea bine in Rusia. Echipa condusa de "Bursuc", , a fost umilita de codasa Anji cu 4-0, in deplasare. Anji este la a doua victorie dupa 24 de etape in prima liga din Rusia.

Getafe e pe locul 17, ultimul care scapa de retrogradare in Primera, in timp ce e pe locul 4, la 7 puncte distanta de liderul Zenit.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scenariu de coșmar: statele baltice ar putea fi capturate de Rusia in sapte zile. Reacția NATO, abia in zece zile

11:51, 04.05.2024 - Seful serviciului de informatii militare din Ucraina susține ca statele baltice ar putea fi capturate de Rusia in doar sapte zile. Conform The Economist, Vadim Skibitki mai crede ca un raspuns din partea NATO, in eventualitatea unui atac al Rusiei, ar putea veni im zece zille.

Everton s-a salvat matematic de la retrogradare, in ciuda penalizarii de 8 puncte

23:25, 27.04.2024 - Golul marcat de Idrissa Gueye dupa o ora de joc a asigurat victoria lui Everton cu 1-0 in fața lui Brentford, sambata, in Premier League. Rezultatul face ca echipa lui Sean Dyche sa iși asigure supraviețuirea de la retrogradare. In ciuda infrangerii, Brentford e și ea la adapost de retrogradare.

In pericol de retrogradare. Ce se intampla cu Pușcaș la o echipa cu pretenții de play-off și ce decizie a luat antrenorul!!

12:15, 06.04.2024 - George Pușcaș (27 de ani), atacantul lui Bari, a fost pentru prima oara rezerva in 2024 la „biancorossi” și nu a evoluat aseara niciun minut. Golul fostului FCSB-ist Edjouma s-a dovedit inutil, Bari cedand acasa (1-2) contra lui Cremonese. ...

Formatia Damac, antrenata de Cosmin Contra si la care evolueaza Nicolae Stanciu, a fost invinsa de Al Nassr

09:40, 06.04.2024 - Formatia Damac, antrenata de Cosmin Contra si la care evolueaza Nicolae Stanciu, a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Al Nassr, intr-un meci din etapa a 27-a a campionatului Arabiei Saudite, conform news.ro.Golul a fost marcat de Laporte, in minutul 90+1.

Daca Ucraina cedeaza, Republica Moldova este prima ținta a Moscovei

16:00, 08.03.2024 - In R. Moldova, amenințarea dinspre Rusia este constanta, insa ultimele declarații ale lui Medvedev referitoare la anexarea Odessei reprezinta un semnal de alarma si trebuie abordate cu toata seriozitatea. Deputatul in Parlamentul European, Eugen Tomac, explica evolutia evenimentelor la doi ani de…

A marcat golul prin care UTA a urcat pe loc de play-off și a spus care este secretul aradenilor: „Știam ca nu ne putem bate la retrogradare”

16:40, 02.03.2024 - Mijlocașul ofensiv Andrej Fabry (27 de ani) a adus victoria celor de la UTA in fața Universitații Craiova. Acesta a spus ca aradenii sunt foarte uniți și asta a dus la ascensiunea echipei antrenate de Mircea Rednic. Dupa aceasta victorie, UTA a urcat, pentru moment, pe locul 6. Andrej Fabry le-a adus…

Germania lanseaza un scenariu de coșmar: razboiul ajunge la granița Romaniei

07:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, informeaza Agerpres. Aceste declaratii…


Ce parere ai despre aceasta stire?