Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea se va schimba radical! Temperaturi de -20 de grade în România. Care vor fi zonele vizate de ger

Publicat:

Vremea se va schimba radical, iar gerul va afecta toata țara. Iarna se apropie cu pași repezi, iar Romania ar putea sa treaca printr-o perioada cu temperaturi scazute. susțin ca sudul Europei va fi sub condiții de ger, dar și țara noastra, iar temperaturile pot ajunge la -20 de grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

Alerta ANM! Vremea se schimba radical dupa valul tropical care a lovit Romania: „O masa de aer rece va traversa teritoriul țarii”

16:20, 10.04.2024 - Vremea se schimba radical in RomaniaDupa zile in care mercurul termometrelor a atins valori surprinzator de ridicate pentru aceasta perioada a anului, cu maxime ce au ajuns pana la 27-28 de grade Celsius, meteorologii avertizeaza asupra unei racoriri notabile. Deși temperaturile vor ramane relativ ridicate,…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Furtuna cu grindina la Arad, la munte continua sa ninga. Zonele afectate de „episodul de iarna autentica”

10:30, 07.03.2024 - Ciclonul mediteranean care a lovit Romania a adus ploi, ninsori si temperaturi scazute. Vremea s-a racit brusc azi-noapte, iar astazi va fi frig in aproape toata tara. In vestul tarii, ploile puternice au inundat 15 gospodarii din judetul Timis. Meteorologii anunța insa ca episodul de iarna nu dureaza…

Vremea se schimba brusc: un front de aer cald va aduce 20 de grade Celsius in Romania

22:40, 18.02.2024 - Dupa o ușoara racire a vremii in ultimele zile, luna februarie ar putea inregistra un nou record de caldura. Directorul ANM, Elena Mateescu, spune ca vremea este mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada și ca valorile de temperatura vor continua sa creasca. „Traversam o perioada mai…

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Vremea se schimba radical dupa episodul de iarna din weekend. Cand lovește Romania un val de aer tropical

21:25, 02.02.2024 - Vreme de iarna anunța meteorologii in weekend, pentru ca de saptamana viitoare sa vina primavara. In majoritatea regiunilor sunt așteptate temperaturi neobișnuit de ridicate, anormale pentru data din calendar.

Urmeaza temperaturi neobișnuite in Romania, iar vremea se va schimba radical, anunța directorul ANM

16:50, 01.02.2024 - Elena Mateescu, directorul ANM, anunța ca urmeaza temperaturi neobișnuite in Romania, iar vremea se va schimba radical.„Constatam o creștere și in aceste zile a valorilor de temperaturi, pentru ca deja ieri, ultima zi din luna ianuarie, a adus 12 grade Celsius la Patarlagele, 8 grade la stația București…


Ce parere ai despre aceasta stire?