Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea aduce nori și temperaturi moderate: Ce ne rezervă meteorologii pentru astăzi

Publicat:

Astazi, in Moldova, vremea va fi predominant noroasa, cu temperaturi moderate pentru aceasta perioada a anului. Conform datelor oferite de de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cerul va fi acoperit de nori in cea mai mare parte a zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vremea la extreme: Un val de aer tropical va aduce iar temperaturi sufocante in Romania. Anunțul ANM

08:40, 15.06.2024 - Dupa furtunile puternice de zilele trecute, vremea se schimba radical. Revine canicula. Un val de aer tropical va aduce iar in țara noastra temperaturi sufocante. Meteorologii anunța ca de luni vom avea peste 35 de grade Celsius.

Cer noros și temperaturi moderate: Meteorologii anunța posibilitatea de ploi slabe pentru astazi

07:16, 18.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista posibilitatea de precipitații slabe, care vor marca vremea din regiune.

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Innorat, dar fara ploi: Ce ne pregatesc meteorologii pentru ziua de astazi

07:15, 06.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Vremea se menține uscata, iar cerul va fi acoperit in cea mai mare parte a zilei, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?