Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme răcoroasă și cer predominant înnorat: Ce ne rezervă ziua de astăzi

Publicat:
Vreme răcoroasă și cer predominant înnorat: Ce ne rezervă ziua de astăzi

Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant innorat, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se remarca o probabilitate scazuta de precipitații pe parcursul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer noros și vreme uscata: Cum vor evolua temperaturile astazi

07:40, 26.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, marcand astfel o zi uscata in intreaga țara.

Cer acoperit și vreme uscata: Cum vor evolua temperaturile astazi?

07:15, 26.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, marcand astfel o zi uscata in intreaga țara.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Vreme neobișnuit de calda, in Romania. Temperaturi de pana la 23 de grade Celsius, dar și rafale de pana la 100 km/h. ANM schimba complet prognoza 

09:05, 06.02.2024 - "Din punct de vedere termic, temperaturile se situeaza cu mult peste ce trebuie sa inregistram la aceasta data. Vorbim despre temperaturi pe parcursul zilei de astazi cuprinse, la nivelul intregii țari, intre 4 grade, in depresiunile din estul Transilvaniei, și pana la 20, 21, poate chiar 22 de grade…

Vreme anormala pentru luna februarie. Prognoza ANM, actualizata: la ce temperaturi trebuie sa ne așteptam astazi

07:50, 03.02.2024 - Astazi, valorile termice, in crestere usoara fata de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei in cea mai mare parte a tarii. La munte, local, vor fi mai ales ninsori, pe arii restranse, in Maramures si Transilvania, vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar izolat, in…

Vreme geroasa și cer predominant innorat: Ce ne rezerva ziua de astazi

08:15, 29.01.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant innorat, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se remarca o probabilitate scazuta de precipitații pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?