Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Votul în Fierbinți. «Nu avem gaze, nu avem nimic. Film ne trebuie nouă?» Ce spune adevăratul patron al cârciumii lui Bobiţă

Publicat:

Oamenilor le merge rau”, spune adevaratul patron al carciumii lui Bobița Fotografii: , cea mai mare prezenta la vot a fost la , unde se desfasoara actiunea celui mai urmarit serial din Romania, . Pentru a deveni primar in urbea condusa pe ecran de s-au luptat sase candidati. in Fierbinți. «Nu avem gaze, nu avem nimic. Film ne trebuie noua?» Ce spune adevaratul patron al carciumii lui Bobita apare prima data in Vremea noua - Liderul presei vasluiene .

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

“Interlopul” Moșailov, la dreapta lui Adrian “Beleaua”, cel considerat urmașul lui Costel Corduneanu

01:00, 18.04.2024 - ALATURI… Lumea interlopa din judeșul Vaslui are reprezentant la inmormantarea celui considerat cel mai temut interlop din Romania, Costel Corduneanu. Zilele trecute, la priveghi, in timp ce Adrian Corduneanu, fratele decedatului, dadea declarații presei, in cadru și-a facut apariția și vasluianul Ionuț…

Furtuna Renata a ajuns in Romania. Zapada masoara jumatate de metru la Balea Lac. Mare parte din țara e sub alerta de vijelii

13:06, 17.04.2024 - Furtuna Renata a ajuns in Romania. Dupa doua saptamani cu temperaturi record au aparut primele atenționari de ploi, vijelii și furtuni cu descarcari electrice in nordul, centru și vestul țarii.  A fost emis cod galben de inundații pentru rauri din șase județe, in timp ce jumatate de țara este sub alerte…

Silimarina, extractul din planta „Ciulinul Mariei”, beneficii extraordinare pentru sanatate, de la protejarea ficatului, pana la controlul afectiunilor neuropsihice

00:15, 04.04.2024 - MIRACOL AL NATURII… Silimarina este un extract dintr-o planta medicinala numita Silybum Marianum sau „Armurariu”, care in popor este cunoscuta mai mult sub numele de „Ciulinul laptelui” sau „Ciulinul Mariei”. „Armurariul” este originar din Asia si Sudul Europei, insa, in prezent, este cultivat pe aproape…

O floare extrem de rara, declarata monument al naturii, infloreste in judet doar in Padurea Balteni

00:00, 28.03.2024 - PROTEJATA… Lalelele pestrite infloresc la finalul lunii martie, iar durata de viata a plantei este de aproximativ o saptamana. Apreciata pentru frumusetea sa delicata, aceasta floare declarata monument al naturii se regaseste doar in cateva zone din Romania, una dintre ele fiind Aria Protejata Padurea…

O vasluianca, in misiune de menținere a pacii in Republica Congo: din diurna pe care o primește le cumpara copiilor alimente

09:35, 16.03.2024 - EXEMPLU… O polițista din Vaslui reprezinta Romania intr-o misiune de menținere a pacii in Republica Congo. Este vorba despre Luminița Dragușanu, agent principal in cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, cu experiența in misiuni internaționale. Pe langa activitațile specifice pe care le deruleaza,…

Șoferii teribiliști vor fi urmariți cu elicoptere Black Hawk, care pot inregistra viteza mașinilor de la sute de metri inalțime

17:00, 06.03.2024 - Dupa ce a primit primele elicoptere Black Hawk, Romania are oficial și primii instructori pentru aceste aeronave. Asta inseamna ca in scurt timp, o sa vedem toate cele șapte elicoptere in acțiune. Printre misiunile Black Hawk se numara și prinderea șoferilor care incalca legea. Noile elicoptere au camere…

Și-au trecut numele pe lista marcatoarelor

23:10, 04.03.2024 - IN FORMA… Echipa naționala de handbal feminin a Romaniei și-a asigurat calificarea la Campionatul European de la finele acestui an, dupa ce a invins, din nou, Croația, de aceasta data in deplasare, scor 25-23. Handbalistele din Vaslui, Lorena Ostase și Ana Ciolan și-au trecut numele pe lista marcatoarelor.…

Saptamana Protectiei Civile: sfaturi in caz de cutremur si activitati de prevenire a dezastrelor

21:46, 28.02.2024 - ACTIUNI…In fiecare an, pe 28 februarie, sarbatorim Ziua Protectiei Civile din Romania. In urma cu 91 de ani, prin Inaltul decret nr.468 din 28 februarie 1933, a fost aprobat Regulamentul Apararii Pasive Contra Atacurilor Aeriene, ca o necesitate a protejarii populatiei civile, rezultata in urma efectelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?