Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău a afișat cel mai obraznic decolteu. Cântăreața a uitat de inhibiții și a ridicat temperatura în termometre / FOTO

Publicat:

Vladuța Lupau și petrec ziua de 14 februarie in Maldive, insa o sarbatoresc cu fast, astfel ca au pus pe ei cele mai de fițe ținute pe care le au in bagaj. Astfel, indragita cantareața a afișat pe rețelele de socializare cel mai obraznic decolteu, uitand complet de inhibiții și ridicand temperatura in termometre, mai ceva ca soarele ce arde cu putere pe plajele exotice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau știe ce nume ii va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

16:35, 25.03.2024 - Vladuța Lupau și soțul ei, Adi Rus, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia se va mari. Și-au dorit sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa li se indeplineasca. Acum, se pregatesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.

Cantareața cunoscuta de la noi care a uitat ca pleaca in vacanța: ”Eram la manichiura și prietenele mele erau la aeroport”

21:45, 28.02.2024 - Cantareața celebra din Romania care a uitat ca trebuie sa plece in vacanța. Deși planificase de ceva timp plecarea in Maldive alaturi de prietenele sale, artista a uitat complet și s-a trezit pusa intr-o situație tensionata. Intr-un final, aceasta a reușit sa plece in vacanța mult visata, mai ales ca…

Situație neașteptata pentru Sore! Cantareața a uitat de vacanța din Maldive: ”Eu eram la manichiura”

15:25, 28.02.2024 - Sore iubește vacanțele și a avut numeroase calatorii in afara țarii. Cantareața a avut parte și de momente neplacute, cand a uitat de excursia in Maldive, alaturi de prietenele sale. Motivul? A trecut o alta data in calendat, astfel ca a fost ocupata in ziua zborului.

Vladuța Lupau și Adi Rus, vacanța impreuna cu micuțul Iair. Ce destinație exotica au ales / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au plecat intr-o destinație exotica impreuna cu fiul lor, Iair. Cei doi au ales Maldive, un loc de vis, unde multe persoane doar viseaza. Deși vacanța era planuita inca de la inceputul anului, problemele de sanatate ale copilului, i-au facut sa o amane aproape doua luni.

Cine este Julian Edelman, noul pretendent al Shakirei » S-au afișat deja impreuna

07:55, 09.02.2024 - Shakira (47 de ani) l-a uitat definitiv pe Gerard Pique, fostul fotbalistul spaniol in varsta de 37 de ani care a inșelat-o. Deși cantareața are o mulțime de pretendenți, unul s-a remarcat și e posibil ca acesta sa ii devina iubitul oficial. Așadar, cine e Julian Edelman? Potrivit unor informații aparute…


Ce parere ai despre aceasta stire?