Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorel a cerut-o în căsătorie pe Maria Constantin, pe la spatele vulpiţei! Veronica, reacţie acidă la Acces Direct

Publicat:

Momente incendiare au avut loc la pensiunea unde Veronica si Viorel au fost invitati. Cei doi au muncit, au petrecut, dar, la party, s-a lasat si cu o... cerere in casatorie. Viorel s-a pus in genunchi si a cerut-o de nevasta, nu pe Veronica, ci pe celebra artista !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.

Avocatul american al Simonei Halep, reacție acida dupa verdictul TAS: „Nu avea sens! Nu am fost niciodata de acord”

14:05, 06.03.2024 - Avocatul american Howard Jacobs, principalul reprezentant al Simonei Halep (32 de ani) in cazul de dopaj, a oferit primele declarații dupa ce sportiva din Romania a scapat de suspendare. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus pedeapsa de la 4 ani la 9 luni. Jacobs a dezvaluit pentru publicația…

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Jorginho, raspuns brutal pentru iubita lui cand l-a intrebat daca o cere in casatorie

12:40, 24.02.2024 - Jorginho, 32 de ani, și fosta concurenta de la „The Voice UK”, Cat Harding, 33 de ani, s-au logodit la sfarșitul anului 2023. Momente din viața de cuplu a celor doi apar in documentarul „Married to the Game”, produs de Prime Video, dedicat sportivilor celebri și partenerelor acestora. Jorginho, starul…

Reacție acida dupa reinceperea colaborarii dintre Holger Rune și Patrick Mouratoglou: „Ești un clovn”

11:51, 23.02.2024 - Holger Rune s-a desparțit in ultima perioada de Severin Luthi și Boris Becker (chiar și mama danezului va fi mai rar alaturi de acesta la turnee), iar un antrenor important de tenis a comentat reinceperea colaborarii dintre al șaptelea jucator al lumii și Patrick Mouratoglou.

Medvedev, reacție acida la adresa noului comandant șef al armatei ucrainene: un „tradator”. Poziția Kremlinului

14:45, 09.02.2024 - Fostul președinte și premier al Rusiei, Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate, l-a calificat vineri drept „tradator” pe noul comandant sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii.


Ce parere ai despre aceasta stire?