Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vintilă Vodă: Candidatul AUR/PMP acuză PSD pentru propriile neputinţe!

Publicat:
Vintilă Vodă: Candidatul AUR/PMP acuză PSD pentru propriile neputinţe!

Perioada de precampanie electorala se suprapune la Vintila Voda, ca de altfel in tot judetul, cu ample programe de investitii de interes public, ca urmare a proiectelor aplicate de primarii in functie si care acum au primit acceptul la finantare. Cu ceva timp in urma, in comuna Vintila Voda a fost demarata o adevarata campanie … : Candidatul AUR/PMP acuza PSD pentru propriile neputinte! apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol si foto: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea, despre negocieri cu Piedone sa-si retraga candidatura: Fiecare isi ia propriile decizii, am telefonul deschis

19:36, 29.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, intrebata daca mai negociaza cu Cristian Popescu Piedone si mai spera ca acesta sa se retraga din cursa, ca fiecare persoana isi ia propriile decizii, mentionand ca are telefonul deschis, dar ea se

Se incinge lupta pentru Primaria Brașov - AUR și-a schimbat candidatul și acuza un blat PNL-USR

17:06, 19.04.2024 - AUR are un nou candidat la Primaria Brasov, deputatul Dan Tanasa inlocuind-o in cursa pentru functia de primar al municipiului pe Gabriela Urse, sefa departamentului de comunicare al filialei.

ALERTA - Ciolacu: Eu am și un plan 'D' pentru candidatul la București / Cred ca perioada de independența a trecut / Piedone, subiect inchis (video)

13:20, 19.04.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, despre eventualitatea ca medicul Catalin Cirstoiu sa nu mai fie candidatul comun al PSD-PNL la primaria Capitalei, ca are mai multe scenarii de rezerva și a spus ca in opinia sa „perioada de independența a trecut”.

Liberalii din Argeș acuza PSD de ipocrizie: „Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Minzina la primaria Calinești”

13:05, 18.04.2024 - Liberalii din Argeș acuza PSD și pe Ion Minzina de ipocrizie și „atitudine sfidatoare fața de cetațeni” pentru susținerea lui Mihai Georgescu, „exclus din PSD pentru fapte penale”, pentru un nou mandat la Primaria Calinești.

Cirstoiu il acuza pe Nicusor Dan ca traieste din proiectele „lasate la cheie” de Gabriela Firea: „Zero noi proiecte pentru Bucuresti”

10:15, 01.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, il acuza pe Nicușor Dan ca nu a demarat proiecte noi in timpul administrației sale și „traieste din proiectele lasate la cheie si fondurile europene atrase de Gabriela Firea”.

SURSE: Dragoș Ștefan, candidatul AUR la Primaria Bacau – UPDATE

19:00, 29.03.2024 - UPDATE: „Am intrat in AUR și ne apucam de treaba. Asta pot sa confirm. In perioada urmatoare se va desemna oficial candidatul”, a declarat Dragoș Ștefan, pentru Ziarul de Bacau. Știrea inițiala: AUR și-a stabilit candidatul la Primaria Bacau. Dragoș Ștefan urmeaza sa fie validat de conducerea filialei…

FOTO | Expoziție dedicata imbracaminții femeilor din perioada comunista, la Muzeul Județean

00:06, 07.03.2024 - Muzeul Județean Buzau a vernisat expoziția temporara „Moda in perioada comunista. Fantezie, rafinament, eleganța”. Este  o expoziție din care se reflecta foarte bine ideologia comunista cu privire la vestimentație și faptul ca se incerca o uniformizare in ceea ce priveste hainele purtate de populație.…

Marcel Ciolacu, mesaj ferm inainte de ședința coaliției: 'Trebuie sa terminam cu era Nicușor Dan'

14:35, 03.03.2024 - Aflat la Roma, premierul Marcel Ciolacu si-a exprimat convingerea ca in perioada urmatoare va fi prezentat candidatul comun PNL - PSD pentru Primaria Capitalei. „Trebuie sa terminam cu era Nicușor Dan”, a spus Ciolacu, inainte de ședința de maine a coaliției. „Sunt ferm convins ca in perioada urmatoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?