Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vineri și luni sunt programate două ședințe extraordinare ale noului Consiliu Local al Câmpinei

Publicat:

La numai cateva zile dupa depunerea juramantului, noii aleși locali ai Campinei se vor intalni din nou in doua ședințe extraordinare, care sunt programate vineri, 30 octombrie, și luni, 2 noiembrie. Cele doua ședințe au o stransa legatura intre ele și ambele au fost convocate de noul primar al municipiului Campina, .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Umbrela verde”, concursul de la Campina care a cuprins lucrari ale elevilor din 37 județe

19:30, 26.04.2024 - Deschiderea oficiala a concursului s-a bucurat de prezența primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a inspectorului Florea Mincu, de la Inspectoratul Școlar Județean, a partenerilor, dar și cadrelor didactice care au facut posibila desfașurarea acestui concurs. Gazdele evenimentului au…

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, in patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat in Campina”

21:55, 05.04.2024 - Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru in cadrul unei emisiuni, in care am discutat despre actualitatea administrativa a Campinei, dar și cu o privire asupra intregului mandat, așa cum s-a vazut și s-a trait din punctul de vedere al invitatului nostru.

Circulația pe DN1, in zona Campinei, se reia miercuri, 20 martie, la ora 19.30

19:11, 20.03.2024 - Lucrarile de demolare a porțiunii din podul CFR de peste DN1, din zona municipiului Campina, s-au incheiat, iar circulația pe drumul național va fi reluata in aceasta seara, la ora 19.30, cu mai bine de patru ore mai devreme decat se anunțase inițial.

"Ne consideram mințiți" in privința respectarii legalitații la adoptarea bugetului local al Campinei

09:55, 03.03.2024 - A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Campina? Aceasta este intrebarea și raspunsul ar trebui sa fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai ca, doua ședințe la rand, in plenul Consiliului Local s-a ridicat problema incalcarii unui articol din Legea Finanțelor…

Proiect extrem de interesant, in parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Campina

23:00, 23.02.2024 - Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Campina, in prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a starnit maxim interes in randul tinerilor prezenți.

Lucrari realizate de artiști plastici locali vor fi expuse in viitoarea sala de ședințe a ...

15:06, 11.02.2024 - Municipalitatea suceveana va incheia un protocol de colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din Romania, in baza caruia va sprijini artiștii locali atat prin achiziționarea unor opere ale acestora, cat și prin expunerea lucrarilor lor in viitoarea sala de ședințe de Consiliu Local.Anunțul a fost ...

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... campinenii. Pe ei i-a intrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”

21:35, 08.02.2024 - Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar Campinei la alegerile locale, a acceptat invitația noastra la un dialog, subiectul principal fiind proiectul bugetului municipiului Campina pentru anul 2024.

PCC cere primarului Campinei, Alin Moldoveanu, sa-și justifice averea

17:10, 05.02.2024 - Reprezentanții Partidului Campina Curata (PCC) au organizat in cursul dimineții de luni, 5 februarie, o conferința de presa in cadrul careia au cerut public demisia lui Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a vicepreședintelui CJ Prahova, Dumitru Tudone și a Anei Maria Vasile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?