Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine iarna? În România au căzut primii FULGI DE ZĂPADĂ (FOTO)

Publicat:

In acesta dimineața in stațiunea a inceput sa ninga, iar localnicii spun ca iarna a venit mai devreme decat in anii precedenți, in contextul in care acum doua zile, in zona montana au fost inregistrate temperaturi de vara.

Precipitațiile au inceput sa cada noaptea trecuta sub forma de ploaie, iar spre dimineața acesta s-a transformat in ninsoare.

Potrivit autoritaților locale, jandarmii montani sunt pregatiți sa raspunda oricaror solicitari ce pot veni din partea turiștilor și le recomanda sa nu porneasca pe trasee neechipați de iarna.

Share pe

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zapada in plina primavara pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi

09:25, 15.05.2024 - Iarna și-a facut simțita prezența pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din Romania. Transalpina este acoperita de un strat consistent de zapada in urma ninsorilor cazute noaptea trecuta.

Peisaj de iarna pe platoul Bucegi, aproape de jumatatea lunii mai. A nins abundent și s-a depus zapada

22:25, 12.05.2024 - Pe platoul Bucegi s-a așternut zapada, iar temperaturile au coborat sub zero grade Celsius. Imaginile postate pe rețelele de socializare arata cum totul este acoperit de un strat de nea de cațiva centimetri.A nins din nou, duminica, in Muntii Bucegi, un strat de zapada proaspata de cativa centimetri…

FOTO| Zapada la Arieșeni. Dupa zile caniculare, peisajul a devenit unul de iarna

12:30, 19.04.2024 - “Arieșeni, 19 aprilie 2024. Locuitorii și vizitatorii stațiunii Arieșeni au fost surprinși de un fenomen neobișnuit de frumos: o ninsoare copioasa a transformat peisajul primavaratic intr-unul de iarna, acoperind totul cu un strat gros de zapada”, ne-a transmis un cititor care a trimis și fotografiile…

Locul din Romania unde zapada a ajuns la doi metri: „Ninge incontinuu!”. Aici este iarna in toata regula / FOTO

10:50, 19.04.2024 - Exista un loc in Romania unde zapada a ajuns la doi metri. Aici este iarna in toata regula șise pare ca vremea rea s-a intors in țara noastra. Iata despre ce zona este vorba, dar și imagini de acolo!

Un polițist a sarit in apa și a salvat un barbat care a cazut in Tarnava Mare din Mediaș

19:15, 02.04.2024 - Un polițist a sarit in apa și a salvat un barbat care a cazut in Tarnava Mare din MediașUn polițist a sarit marți dimineața in apa și a salvat un barbat de 80 de ani care a cazut in Tarnava Mare, in Mediaș, județul Sibiu.Printr-un apel la 112, un șofer a anunțat, marți dimineața, ca a vazut…

Jorge a fost operat dupa o accidentare grava la genunchi. Imagine cu artistul de pe patul de spital.„Am facut primii pași la 7 dimineața”

10:46, 20.03.2024 - Jorge a fost pana de curand unul dintre concurenții de la Survivor All Stars, insa, acesta a fost eliminat mai repede decat credea, dupa ce s-a accidentat la genunchi. De altfel, el a mai participat la show in trecut și s-a confruntat cu aceeași problema. Astfel ca, artistul a avut nevoie de ajutorul…

Iarna nu cedeaza: Straturi de zapada s-au așezat in mai multe regiuni. Care este situația pe drumurile naționale

10:50, 14.03.2024 - Administrația de Stat a Drumurilor informeaza ca in aceasta noapte a nins in mai multe regiuni ale țarii. Precipitațiile sub forma de ninsoare au cuprins preponderent zona de nord și centru parțial.

Iarna nu se lasa dusa prea ușor! Șefa ANM anunța ca vremea se schimba radical: ”Vor incepe și precipitațiile”

13:00, 28.02.2024 - Iarna nu se lasa și deși finalul lunii februarie a venit cu vreme de primavara, un nou ciclon va lovi Europa. Șefa Agenției Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat marți ca in perioada urmatoare sunt prognozate ploi, ninsori și chiar viscol in mai multe țari.


Ce parere ai despre aceasta stire?